Ünnepelt a Grosics Gyula Kapusiskola

Második születésnapját ünnepelte a Grosics Kapusiskola.
Privacsek András 2016. október 5., szerda 11:00
Második születésnapját ünnepelte a Grosics Kapusiskola.
Szerző: Privacsek András 2016. október 5., szerda 11:00

A Budai II. László Stadionban tartotta meg születésnapi rendezvényét a Grosics Gyula Kapusiskola. Az ünnepségen mintegy 70 meghívott résztvevő volt jelen, többek között Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó, Benkő László volt MLSZ elnök, Lisztes Krisztián, Szűcs Lajos válogatott labdarúgók. Ott volt Grosics Gyula lánya Grosics Edina, illetve két unokáját, Tamás és Emese is. Az ünnepi beszédek és a bemutatóedzés után felcsendült a Grosics himnusz dallama, közben pár perc erejéig a névadó, Grosics Gyula emlékét idézhették fel a résztvevők.

A kapusiskolának jelen pillanatban 41 tanítványa van. A szakmai stáb nagy örömére a tanítványok közül többeket már leigazoltak NB I-es klubok, illetve Labdarúgó Akadémiák.

Az alapítvány, amelyet 2016-ban Grosics Gyula lánya Grosics Edina alapított, és amely azóta a Grosics Kapusiskolát működteti,  minimális térítési díj mellett megpróbálja a magas szintű szakmai képzést biztosítani. Az alapítvány a XV. kerületben élő, illetve a Grosics Gyula Sporttagozatos Általános Iskola diákjai közül évente egyet-egyet anyagilag is támogat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz