Újabb súlyos sérültje lett a Fradinak, elegük is lett a klubnál: “Ezek véletlenül nem következnek be”  

A Debrecen ellen az első félidőben lecserélt Samy Mmaee sérülése súlyos, információink szerint minden bizonnyal ki kell hagynia majd az EL-nyolcaddöntős párharcot. Úgy tudjuk azonban, a másik, hétvégén lecserélt Fradi-játékos, Pászka Lóránd sérülése nem komoly.
Budai László 2023. március 1., szerda 12:27
A Debrecen ellen az első félidőben lecserélt Samy Mmaee sérülése súlyos, információink szerint minden bizonnyal ki kell hagynia majd az EL-nyolcaddöntős párharcot. Úgy tudjuk azonban, a másik, hétvégén lecserélt Fradi-játékos, Pászka Lóránd sérülése nem komoly.
Szerző: Budai László 2023. március 1., szerda 12:27

A Debrecen ellen megsérült Samy Mmaee személyében újabb súlyos sérültje lett a Ferencvárosnak, információink szerint nagy esély van rá, hogy a játékos a Bayer Leverkusen elleni EL-nyolcaddöntős párharc egyik mérkőzésén sem lép majd pályára. Az elmúlt időszak szerencsétlen eseteiről az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál beszélt a Sportrádiónak, többek között kifejtve: nem érti, miért nem nézték meg VAR-ral egyik esetet sem a játékvezetők.

- Owusu az Újpest ellen szenvedett komoly sérülést egy kontakt következtében. Kifejezetten azért igazoltuk, hogy az EL-ben segítségünkre legyen, nem azért, hogy a magyar bajnokságban, hiszen azért nem feltétlenül volt szükség az ő személyére. Aztán Kisvárdán Besic szenvedett súlyos sérülést, több hónap lesz, mire visszatérhet, az is egy rúgás után történt. Most a debreceni meccsen megint egy teljesen ártalmatlan szituációban, a saját térfelünkön faultolták le úgy Samyt, hogy súlyos sérülést szenvedett, szintén nem volt VAR-ellenőrzés és piros lap. Ezt azért furcsállom, mert amikor nemzetközi meccsen a Trabzonspor ellen játszottunk itthon, akkor rögtön a mérkőzés elején Civicet kiállították, mert piros lap gyanús szabálytalanság volt, VAR-ral megnézték, és ugyan nem okozott sérülést, de okozhatott volna, ezért piros lapot kapott.

A debreceni biztos, hogy olyan szituáció volt, hogy ha valaki visszanézi, elég enyhe kifejezés, hogy piros lap gyanús. Miért nem nézik meg? Nem jobb nekem attól, hogy kiállítják az ellenfelet, de ha ez az elején megtörtént volna, akkor nem biztos, hogy a másik két sérülés bekövetkezik, mert lehet azt mondják, hogy jobban odafigyelünk, nem rugdossuk agyon a Fradit. Ezek komoly sérülések, amik véletlenül nem következnek be.

Korábban felmerült, hogy a Fradi megvizsgálja a lehetőségét annak, a kialakult helyzet miatt lehet-e mégis módosítani az UEFA-nak korábban leadott listán.

Nem lehet változtatni, megfutottuk a köröket, hogy lehet-e legalább egy új nevezést leadni, hogy ennyi sérültünk van. De nem lehet, vannak szabályok, amikhez tartanunk kell magunkat.

A klubnál azonban nem csak rossz híreket hallani, információink szerint a DVSC elleni bajnokin szintén kényszerűségből lecserélt Pászka Lóránd sérülése nem súlyos, így a balhátvédre minden bizonnyal számíthatnak majd a nemzetközi porondon is.

Olvastad már?
Eltitkolta sérülését a Fradiban a műtéten átesett Tokmac: "Őszintébbnek kellett volna lennem, de egyáltalán nem bántam meg"
A Ferencváros norvég támadója azt is elárulta, valószínűleg ki kell hagynia a Bayer Leverkusen elleni Európa Liga-nyolcaddöntős párharc mindkét mérkőzését.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz