Fotó: fradi.hu

Eltitkolta sérülését a Fradiban a műtéten átesett Tokmac: "Őszintébbnek kellett volna lennem, de egyáltalán nem bántam meg"

A Ferencváros norvég támadója azt is elárulta, valószínűleg ki kell hagynia a Bayer Leverkusen elleni Európa Liga-nyolcaddöntős párharc mindkét mérkőzését.
Budai László 2023. február 28., kedd 9:47
Fotó: fradi.hu
A Ferencváros norvég támadója azt is elárulta, valószínűleg ki kell hagynia a Bayer Leverkusen elleni Európa Liga-nyolcaddöntős párharc mindkét mérkőzését.
Szerző: Budai László 2023. február 28., kedd 9:47

Hétfő este honlapunk is beszámolt róla, hogy a Ferencváros norvég támadója, Tokmac Nguen váratlanul egy kórházi ágyról jelentkezett be Twitter-oldalán. A poszt után a futballistát a norvég TV2 érte el telefonon, a játékos nekik mesélt sikeres műtétjéről.

- Volt egy sérülés az ágyékomban, amivel már régóta küzdöttem, és már annyira rossz lett a helyzet, hogy át kellett esnem a műtéten. Nem volt nagyon komoly, de beavatkozásra volt szükség. Az első, amit kérdeztem, hogy mikor tudok újra edzeni és játszani, a doktor nem is nagyon értett semmit (nevet).

Kissé bizonytalan, mennyit kell kihagynom, de valószínűleg a Bayer Leverkusen elleni mérkőzésekről lemaradok.

A fájdalmak múlt nyáron kezdődtek a játékosnál, akinek korábban a csípőjével akadtak gondok, ez okozta később az ágyéksérülést is.

- Amíg a fájdalom kontrollálható volt, addig nem szóltam semmit. Ismerem magam, tudtam, hogy nem fogom ezt jelezni. Csak mentem egészen addig, amíg már nem tudtam mit tenni és be kellett avatkozni. Tudtam, hogy ez kockázatos, de mit tehettem volna? Nagyon örülök, ha futballozhatok, nem ahhoz vagyok szokva, hogy az oldalvonal mellől nézzem a játékot. Ezért azt gondoltam, valahogy majd csak túl leszek rajta. Az elmúlt négy évben nagyon sok meccset játszottunk, sok terhelést kaptunk, és ez nagyobb károkat okozott, mint gondoltam.

Őszintébbnek kellett volna lennem, és korábban szólnom erről. De egyáltalán nem bántam meg semmit, tisztában vagyok vele, mit tettem, én ilyen vagyok. Össze kellett szorítanom a fogam, és remélni, hogy minden rendbe jön.

Tokmac arról is beszélt, nagyon jól érzi magát a Fradinál, így elképzelhető, hogy a zöld-fehérektől vonul majd vissza.

- Nyáron hároméves szerződést kötöttünk, így most már azt is el tudom képzelni, hogy itt töltöm karrierem hátralévő részét. Olyan ez, mint egy család, a klub sokat jelent nekem, az elmúlt időszak sikerei után az volt a helyes döntés, hogy maradok.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz