Gera a 0-3 után: "Elfáradtunk a második félidőre"

Gera Zoltán szerint csak az első félidőben tudtuk lelassítani a németeket. A vereség ellenére a szövetségi edző úgy gondolja, vannak olyan játékosaink, akik a jövőt fogják jelenteni a magyar labdarúgás számára.
Privacsek András 2021. március 24., szerda 23:29
Gera Zoltán szerint csak az első félidőben tudtuk lelassítani a németeket. A vereség ellenére a szövetségi edző úgy gondolja, vannak olyan játékosaink, akik a jövőt fogják jelenteni a magyar labdarúgás számára.
Szerző: Privacsek András 2021. március 24., szerda 23:29

- Elfáradtunk a második félidőre, de nem tudok szemrehányást tenni a játékosoknak, hiszen mindent megtettek, amit kértünk tőlük. Nem tudtuk eltüntetni a különbséget, de a mérkőzés után azt mondtam a fiúknak, hogy emeljék fel a fejüket, ilyen szintű mérkőzést még talán sosem játszottak, Bundesligában és Bajnokok Ligájában szereplő játékosok ellen. Ebből tanulunk. Az első félidőben le tudtuk őket lassítani, a másodikban már ez nem sikerült. Újra meg kell néznünk a találkozót, de a játékosok mindent megtettek, küzdöttek. Hiányérzetem abban van, hogy amikor labdát szereztünk, nem tudtunk gyorsan támadásokat vezetni, nem tudtunk kijönni, így nem jutottunk el helyzetekig sem - mondta Gera Zoltán, akinek csapata játékához a német szövetségi edző is gratulált.  - Úgy látom, hogy vannak velünk olyanok, akik a jövőt fogják jelenteni a magyar labdarúgás számára. A románok közben döntetlent értek el a hollandokkal. Ellenük több lehetőségünk lesz a támadásokra, az ő találkozójukat is elemezni fogjuk, már erre kell készülni - idézi a szövetségi edzőt az mlsz.hu.

Olvastad már?
U21-es Eb: Hatvan percig bírtuk a németek hatalmas nyomását - jönnek a románok
Egy óráig 0-0-ra állt a a több komoly hiányzót nélkülöző magyar U21-es válogatott a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság első csoportmeccsén a sokkal esélyesebb Németország ellen. Ezt követően 12 perc alatt kaptunk hármat és eldőlt a mérkőzés.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz