Ahogy azt várni lehetett, a németek az első perctől nagy fölényt alakítottak ki, a mieink viszont remekül védekeztek. Ellenfelünk főleg átlövésekkel próbálkozott, de szerencsére sem Dorsch, sem pedig Raum lökete nem talált kaput. Az első félidőben volt egy-egy jó megindulásunk, de helyzetig nem jutottunk.

A második félidő úgy kezdődött, ahogy az első befejeződött, de aztán sajnos nem úgy folytatódott. A 61. percben Nmecha 5 méteres fejesével vezetést szerzett Németország, majd négy perccel később Baku lőtt közelről a kapuba, miután jól robban be egy beadásra. A kettő között Besének volt egy nagy védése: Maier 23 méteres bombáját ütötte ki.

A 73. percben Berischa a felső lécet találta el, de sajnos nem figyeltünk a kipattanóra, Baku pedig nyolc méterről a kapuba juttatta a labdát. Nem sokkal később ismét Bese védett nagyot egy távoli lövést követően.

Több gól nem esett, így a tartalékos magyar válogatott háromgólos vereséggel kezdte az Eb-t.

A csoport másik mérkőzésén: Románia – Hollandia 1-1. A mieink szombaton a románokkal találkoznak a Bozsik Arénában.

U21-es Eb, A csoport

Magyarország U21 – Németország U21 0-3 (Nmecha 61., Baku 65., 73.)

Magyarország U21: Bese – Bolla, Balogh, Mocsi, Deutsch – Kata, Mezei (Kovácsréti 60.) – Palincsár (Hinora 60.), Szendrei, Kiss (Skribek 77.) – Szőke (Bíró 60.)

Németország U21: Dahmen – Vagnoman, Pieper, Schlotterbeck, Raum (Jakobs 67.) – Baku, Dorsch (Janelt 75.), Maier (Özcan 75.) – Nmecha, Burkardt (Krüger 67.), Berisha (Klimowicz 75.)