Fotó: dvsc.hu

Távozhat a Loki klubikonja - ez áll a háttérben

A DVSC saját nevelésű és a klubhoz ezer szállal kötődő futballistája arra készül, amire pályafutása során még egyszer sem került sor.
Csakfoci.hu 2024. július 8., hétfő 10:22
Fotó: dvsc.hu
A DVSC saját nevelésű és a klubhoz ezer szállal kötődő futballistája arra készül, amire pályafutása során még egyszer sem került sor.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. július 8., hétfő 10:22

Korábban már beszámoltunk arról, hogy két ős-debreceni játékosnak, Dzsudzsák Balázs csapatkapitánynak, illetve Bódi Ádámnak is lejárt a szerződése június végén, Dzsudzsák azonban nemrég hosszabbított a Lokival.

Bódi esetében viszont nagyobb esély mutatkozik jelenleg a középpályás távozására: a csakfoci.hu információi szerint a klub ugyan ajánlatot tett a 33 éves játékosnak és jelenleg is kapcsolatban áll vele, de úgy tudjuk, a rutinos futballista a külföldi lehetőséggel kacérkodik, és karrierje során először légiósnak állna. Emiatt könnyen lehet, hogy Bódit elveszíti a Loki - a játékos már nem is tagja az Ausztriába elutazott keretnek. 

A DVSC háromszoros bajnoka és háromszoros kupagyőztese túl van a 300. NB I-es mérkőzésén is már, és egy rövid fehérvári kitérőt leszámítva több min két évtizede tartozik a Loki kötelékébe. És bár korábban is voltak megkeresései, pályafutása során még soha nem futballozott külföldön (a Debrecen mellett a Vidi játékosa volt még), ám elképzelhető, hogy erre végül 33 éves korában sor kerül majd.

Bódi a legutóbbi idényben 29 tétmeccsen viselhette a Loki mezét, ezeken 2-2 gól és gólpassz volt a mérlege.

Olvastad már?
Légiósok: Sallai nyári távozásáról beszélt a klubvezető - már az utódját is keresi a Freiburg
A sportigazgató nem cáfolta, hogy a magyar válogatott támadó elhagyja a nyáron a német Freiburgot.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz