Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Stankovic: "Az első 30 percben nem úgy játszottunk, amit a mi szintünkön megkövetelünk", Bognár: "A futballban helyzet nélkül is lehet nyerni" - értékelések

Az NB I 26. fordulójának vasárnapi játéknapján két mérkőzést rendeztek - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Csakfoci.hu 2024. március 31., vasárnap 21:26
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Az NB I 26. fordulójának vasárnapi játéknapján két mérkőzést rendeztek - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 31., vasárnap 21:26

Mezőkövesd-Ferencváros 0-3

Bővebben!

Milan Milanovic (Mezőkövesd): - Sajnos kétszer is nálunk volt a labda két gól előtt. Tudtuk, hogy a Ferencváros minőségi és erős csapat, de sajnos ilyen hibákat nem lehet elkövetni. 0-0-nál volt esélyünk, voltak lehetőségeink, de két ilyen hiba után kaptunk két gólt, majd utána mentálisan összeestünk és nem hittünk már a győzelemben. A labdaszerzések után jobban kellett volna a széleken támadnunk, de sajnos ezt nem tudtuk megvalósítani, mert a ferencvárosiak gyorsabbak voltak. Az első 40 percben egészen jól nézett ki a játékunk, voltak lehetőségeink, de mint említettem, a második kapott gól után összeesett a csapat és vártuk, hogy lefújják a meccset. Szerencsére a Ferencvárossal már nem kell játszanunk, a többi csapat ellen több esélyünk lesz. (M4 Sport)

Dejan Stankovic (FTC): - Az első 30 percben abszolút nem úgy játszottunk, amit a mi szintünkön megkövetelünk. Nem voltunk elég harapósak, nem jöttek össze a labdaszerzések. A vezetés után már azt a játékot láttam, amit egyébként is szerettem volna a fiúktól. Megfelelő volt a nyomás, jöttek a passzok; azzal a teljesítménnyel elégedett vagyok. Úgy gondolom, a sikerünk kulcsa az elvégzett munka, amit véghez vittünk a felkészülési időszakban. A csapat szellem és a megfelelő koncentráció az alap. A téli szünet előtt volt egy rosszabb periódusunk, amikor korábban találkoztunk a Mezőkövesddel, de nagyon sok vérrel és verítékkel visszahoztuk magunkat. 

Paks-Újpest 1-2

Bővebben!

Bognár György (Paks): - Ma is gyengén játszottunk, nem volt bennünk átütőerő, a letámadásunk se működött. Nem voltunk elég agresszívek, az első félidőben nagyon passzív volt a játékunk. Sokat játszottunk hátrafelé, nem voltak helyzeteink, így nehéz meccset nyerni. A csapatjáték ma se működött, ami pedig szokott menni, ma nem ment igazán jól. Vereséget ugyanakkor nem érdemeltünk, mert egy passzív meccs volt, de győzelmet sem. A szünet előtt jól jött, hogy ki tudtunk egyenlíteni, ráadásul egy olyan buta gól után, mint amilyet kaptunk. Az Újpest a második félidőben nem is nagyon volt a kapunk előtt és mégis nyertek. Ez bizonyítja: a futballban helyzet nélkül is lehet nyerni - fogalmazott a Paks vezetőedzője, hozzátéve, hogy volt egy 5-10 perc a második félidő elején, amikor a Böde-Könyves támadóduó jól nézett ki. Bognár kiemelte, nincs tragédia a csapatnál, van idejük változtatni. (M4 Sport)

Mészöly Géza (Újpest): - A mérkőzés előtt beszéltünk Bognár Györggyel, hogy a két csapat hasonló rendszerben játszik, ezért örülök, hogy picivel a Paks fölé tudtunk kerekedni. Megint az volt a kulcs, hogy nem tizenegy ember nyerte meg a mérkőzést. A beszálló játékosok hihetetlen sokat hozzá tudtak tenni, jár a gratuláció mindenkinek. A játékosok hisznek az újpesti szívben, és abban, hogy a szurkolótábor mögöttünk van - mondta Mészöly, majd kitért arra, hogy a Paks egy összeszokott csapat, ezért nagy fegyvertény és óriási skalp a győzelem a lilák számára. A szakvezetőt a magyar játékosok szerepeltetéséről is kérdezték.

- Egyértelmű, hogy fontos szempont a magyar játékosok szerepeltetése, örülök, hogy megértették, hogy ők a második félidőben tudnak olyat húzni, amire szükségünk van. (M4 Sport)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz