Fotó: paksifc.hu

Rossz hírt kaptak Bognárék az Újpest elleni siker után: Kulcscsonttörés miatt műteni kell a fiatal tehetséget

Az Újpest ellen kulcscsonttörést szenvedett a paksiak fiatalja, Vas Gábor.
Póczik Dávid 2023. augusztus 20., vasárnap 16:42
Fotó: paksifc.hu
Az Újpest ellen kulcscsonttörést szenvedett a paksiak fiatalja, Vas Gábor.
Szerző: Póczik Dávid 2023. augusztus 20., vasárnap 16:42

A Paks saját nevelésű fiatal játékosa, Vas Gábor az Újpest elleni mérkőzés (3-0) 75. percében, egy ütközést követően érkezett rosszul a gyepre, majd két perccel később bal kulcscsontját fájlalva hordágyon hagyta el a pályát. Az elsődleges vizsgálatok is törést feltételeztek, amit aztán a képalkotó felvételek alá is támasztottak - írja a paksifc.hu.

- Ahogy a földre érkeztem, éreztem, nagyobb baj is lehet ebből az esésből. Rögtön törést feltételeztem, aztán ezt a mentők is megerősítették. Kaptam fájdalomcsillapítót, és bevittek a szekszárdi kórházba, ahol a röntgen után már teljesen biztossá vált a törés - mesélte a klubhonlapnak Vas.

A 19 éves hátvédnek tavaly ősszel kificamodott a jobb válla, akkor hat hetet kellett kihagynia. A bal kulcscsonttörését most operálni kell.

- Sajnos a műtét elkerülhetetlen, de még nincs pontos időpont, hétfőn újabb vizsgálatok jönnek, de a hét második felében szeretnék túl lenni rajta - zárta.


Fotó: paksifc.hu
Olvastad már?
Bognár: "A két kiállítás elrontotta a meccset", Vignjevic: "Elnézést a szurkolóktól, nem érdemeltük meg a biztatást" – edzői értékelések
Az NB I 4. fordulójának szombati játéknapján két mérkőzést rendeztek - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz