Óriási esély kapott a 20 éves magyar játékos Angliában: "Ez egy hatalmas dolog számomra"

Hegyi Krisztián alig várja már, hogy bemutatkozhasson új csapatánál, az angol League One-ban szereplő Stevenage FC-nél.
Csakfoci.hu 2023. július 21., péntek 15:38
Hegyi Krisztián alig várja már, hogy bemutatkozhasson új csapatánál, az angol League One-ban szereplő Stevenage FC-nél.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 21., péntek 15:38

Hegyi Krisztiánt első, a Stevenage FC játékosaként adott interjújában arról is kérdezték, milyenek voltak az első benyomásai új csapatánál.

- Csodálatos érzés, hogy itt lehetek. Alig várom, hogy elkezdhessem és belevágjunk a közös munkába. Ma meg is volt az első edzésem, nagyon élveztem ezt a napot. A srácok nagyszerűek, az edzővel is beszéltünk, minden nagyon pozitív volt, találkoztunk a kapusedzőnkkel is.

Mondhatom, hogy ez egy hatalmas dolog számomra, és nagyon várom már, hogy megkezdődjenek a mérkőzések. 

Hegyi a League One-klubnál kapja meg ez lesz az első igazán nagy lehetőségét a felnőtt labdarúgásban, de a korosztályos csapatokban és válogatottakban már komoly tapasztalatokat szerezhetett a tehetséges magyar kapus.

Sokkal másabb lesz nyilván itt védeni, mint a korosztályos csapatokban, de igazából mindig és minden a győzelemről szól, semmi más nem számít itt sem, mint a pontok megszerzése, és számomra is az a legfontosabb, hogy minél több győzelmet arassunk - remélhetőleg ebben a szezonban minél többet is tudunk majd szerezni a sikerekből.

A bajnoki idényig is elég nagy meccsek várnak ránk, lesz Premier League-klub is az ellenfeleink között (a Tottenham, július 29-én - a szerk.). Remélhetőleg készen állunk majd a rajtra, és győzelemmel kezdjük majd a bajnokságot. 

A Premier League-ben szereplő West Hamtől kölcsönvett hálóőr tavasszal nagy sikert élhetett át kerettagként a Kalapácsosokkal, hiszen a londoni gárda megnyerte az Európa Konferencia Liga döntőjét.

- A győztes Konferencia Liga-döntő egy gyönyörű nap volt számomra és a csapat számára is. Azt hiszem, megérdemeltük, egy nehéz szezonon van túl a West Ham, különösen a Premier League-ben, és jó volt így befejezni az idényt. Ez egy hatalmas dolog nekem és a csapatnak, és persze különösen a szurkolóknak, szóval nagyon boldog vagyok, hogy ezt elértük. De ugyanígy remek szezonja volt a Stevenage-nek is, hiszen feljutottak a League One-ba, ami nagy dolog. Biztos, hogy az új idény nem lesz könnyű, ez egy magasabb osztály, de jó lenne folytatni a sikeres szereplést itt is - tette hozzá a 20 éves hálóőr a klubhonlapnak.

Olvastad már?
A világ legjobb kapusedzője Budapesten oktatott - Gulácsiról és Hegyiről is beszélt
A világ legelismertebb kapusedzője, Xavi Valero tartott előadást és bemutató edzést szerdán Telkiben az MLSZ edzőközpontjában. A Liverpool, a Real Madrid, a Chelsea, az Internazionale és a Napoli korábbi és a West Ham United jelenlegi edzője a CMG menedzseriroda közvetítésével az MLSZ meghívására érkezett Budapestre. Valero több, mint három órás elméleti és másfél órás gyakorlati előadást tartott, több mint 100 magyarországi kapusedzőnek.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz