Fotó: instagram.com/pendikspor/

Nikolics újra légiósnak állhat, európai kupaporondon még érdekelt együttes vinné - magyar csapattársa is lehet

Ciprusi sajtóhírek szerint Nikolics Nemanjával tárgyal a Gyurcsó Ádámot is foglalkoztató AEK Larnaca.
Nyikes Zoltán 2023. január 28., szombat 19:47
Fotó: instagram.com/pendikspor/
Ciprusi sajtóhírek szerint Nikolics Nemanjával tárgyal a Gyurcsó Ádámot is foglalkoztató AEK Larnaca.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 28., szombat 19:47

A themasports.com cikke szerint meghiúsult az AEK Larnaca első számú célpontjának, Malik Aboubakarinak a kölcsönvétele a Malmö együttesétől, így a Gyurcsó Ádámot is foglalkoztató ciprusi csapat más támadó után néz.

A portál úgy tudja, hogy az AEK Larnaca nagy valószínűség szerint a 35 éves magyar támadót, Nikolics Nemanját szerződteti, az egyeztetések már a finisben járnak.

A korábbi magyar válogatott támadó tavaly nyáron távozott a MOL Fehérvár FC-től, majd tavasszal a török másodosztályú Pendikspornál játszott, de kevés lehetőséghez jutott így december végén távozott onnan. Az AEK Larnaca jelenleg 21 fordulót követően a ciprusi élvonal első helyén áll, tavasszal pedig az EKL-ben folytathatja menetelését az ukrán Dnyipro ellen.

Olvastad már?
Tilos passzolni Révész Attilával: "Volt olyan edzőm, aki azt hitte, hogy miatta sikeres a Kisvárda"
Meggyőződése, hogy nem megfelelő a magyar edzők munkamorálja, kevésbé felkészültek, ugyanakkor tőle sokat tanulhatnak, ezáltal jobbá teszi őket. A légiósok számára ma már vonzó a Kisvárda, büszke rá, hogy az igazolások legalább 90 százaléka beválik. A saját klubja érdekében bátran konfrontálódik az MLSZ-el is, ugyanakkor MLSZ-elnöki ambíciói nincsnek, mivel úgy érzi, hogy a jelenlegi pozícióban tud a legtöbbet segíteni a magyar focinak. Keresték más egyesületek, de nem tudják megfizetni, mivel 20-30 ezer euróért nem adná fel a függetlenségét. Lehetetlennek tartja, hogy a Kisvárda öt éven belül NB I-es bajnok legyen, mert a Ferencváros hatalmas fölényben van. Ugyanakkor azt gondolja, harminc év múlva a Kisvárda nem lesz komoly tényező a hazai futballban, de abban biztos, hogy az idő őt igazolja majd és sokan belátják, hogy „ez a Révész mégsem volt annyira hülye”. Tilos passzolni Révész Attilával, a Kisvárda sportigazgatójával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz