Fotó: www.kozarmislenyfc.hu

Nem csak a Fradi-Lokin voltak kísérők az édesanyák, egy NB II-es klub is ezzel a megható gesztussal készült - fotók

A mislenyi játékosokat olyan édesanyák kísérték be, akik nemcsak szurkolóként, hanem édesanyaként is kapcsolódnak a klubhoz.
Nyikes Zoltán 2024. május 6., hétfő 15:58
Fotó: www.kozarmislenyfc.hu
A mislenyi játékosokat olyan édesanyák kísérték be, akik nemcsak szurkolóként, hanem édesanyaként is kapcsolódnak a klubhoz.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 6., hétfő 15:58

Mint ismert, megható jelenetekkel vette kezdetét vasárnap este a Ferencváros-Debreceni VSC NB I-es találkozó, amikor is a két csapata játékosai anyák napja alkalmából az édesanyjukkal kézen fogva vonultak ki a pályára.

Azonban nem csak a Groupama Arénában láthatták a szurkolók vasárnap ezt a nemes gesztust, az NB II-es Kozármisleny-BVSC bajnoki mérkőzésen a hazai labdarúgókat olyan édesanyák kísérték be, akik nemcsak szurkolóként, hanem édesanyaként is kapcsolódnak a klubhoz, hiszen többségük gyermeke a Kozármisleny FC színeiben focizik.

– A klub így is szeretett volna tisztelegni az egyesületi gyerekek anyukái előtt, megköszönve, hogy támogatják gyermekeiket, nap mint nap hozzák-viszik őket edzésre, kísérik az utánpótlás csapatokat a tornákra és lelkesen szurkolnak a meccseken, bátorítják őket ha kell, vagy letörlik könnyeiket egy-egy kudarc után! Az édesanyák örömmel csatlakoztak a kezdeményezéshez – írja közleményében a baranyai klub.

Olvastad már?
A 4-szeres NB I-es bajnok a Lokiról, a válogatottról, a horrorsérüléséről: „Nem fértem bele az elképzelésekbe, bántott a döntés, rosszul éreztem magam, de már túlvagyok ezen" - interjú
Varga József a Csakfocinak nyilatkozott a jelenlegi egészségügyi állapotáról, sérülése körülményeiről, valamint az ellentmondást nem tűrő játékáról. Varga kifejtette, mit tart a fő különbségnek a mai, és a korábbi fiatal labdarúgógenerációk között, elmondta, miért nem tudott külföldön maradni karrierje csúcsán, illetve a mostani szerepeiről is beszélt. Emellett felelevenítette válogatott pályafutását és a debreceni búcsújáról is szót ejtett honlapunknak. Interjú Varga Józseffel.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz