Bozsik Pétert egy hónapra eltiltotta az MLSZ és pénzbüntetést is kapott - megsértette a labdarúgás viselkedési elveit

A három mérkőzésre eltiltott Bozsik cserejátékosként ült le NB III-as csapata, a Komárom kispadjára. Az MLSZ ezért keményen megbüntette.
Privacsek András 2021. május 16., vasárnap 9:24
A három mérkőzésre eltiltott Bozsik cserejátékosként ült le NB III-as csapata, a Komárom kispadjára. Az MLSZ ezért keményen megbüntette.
Szerző: Privacsek András 2021. május 16., vasárnap 9:24

Honlapunk is beszámolt róla, hogy az eltiltott Bozsik Péter a Komárom-Nagyatád mérkőzésen cserejátékosként ült le a kispadra, ami nem bizonyult jó húzásnak.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága Bozsik Péter vezetőedzőt (Komárom) minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől 2021. május 14-től kezdődően 1 hónapra eltiltja, valamint 100.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, mert megsértette a labdarúgás viselkedési elveit - írja az mlsz.hu.

Olvastad már?
Eltiltották Bozsik Pétert: "Ha úgy igazából elengedem magam, akkor lehet, 3 évet kapok" - reagált a korábbi szövetségi kapitány
Hárommecses eltiltást kapott Bozsik Péter az MLSZ Fegyelmi Bizottságától, akit csapata legutóbbi bajnokiján állítottak ki. A korábbi szövetségi kapitány a csakfoci.hu megkeresésére elmondta, mi történt az ominózus mérkőzésen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz