NB II: A Honvédtól érkezik a csapat új edzője - ő a friss MLSZ-szabály első nyertese

Schindler Szabolcs távozik Dorogról, a helyét Miskei Attila veszi át, aki a Honvéd utánpótlásából érkezik.
Budai László 2018. június 9., szombat 9:16
Schindler Szabolcs távozik Dorogról, a helyét Miskei Attila veszi át, aki a Honvéd utánpótlásából érkezik.
Szerző: Budai László 2018. június 9., szombat 9:16

Azok után, hogy a hét elején távoznia kellett a ZTE szakmai stábjának, míg az ETO-nál Szentes Lázárral közölték, hogy nem számítanak rá, újabb edző hagyja el csapatát. Elválnak ugyanis az NB II-es Dorog és Schindler Szabolcs útjai. Az együttes a 12. helyen zárta a szezont az együttessel.

Dorog: Az új edző is megvan

A csakfoci.hu információi szerint már azt is tudni lehet, ki veszi át a csapat irányítását. Úgy tudjuk, Miskei Attila lesz az új tréner, akinek ugyan nincs Pro-licence, ám az MLSZ hétfő esti döntésének értelmében, a következő szezontól az A-licenc is elegendő lesz a másodosztályban.

Ezzel Miskei lesz az új MLSZ-szabály első nyertese, igaz, csak azt követően, hogy tavaly nyáron ő is pórul járt a Pro-licenc hiánya miatt.

Miskei ugyanis a 2016/17-es szezonban benntartotta a Ceglédet az NB II-ben, de onnan a licenc hiánya miatt távoznia kellett (a mögöttünk hagyott idényben a papír kötelező volt a másodosztályban), így a Honvéd utánpótlásába ment dolgozni, ahol az U17-eseket irányította. Most azonban visszatérhet a felnőtt másodosztályba.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Szoboszlai-pótlás?
A Hoffenheimtől az osztrák Christoph Baumgartner, a Lens csapatától a belga válogatott Lois Openda érkezhet.
Vasas
Iyinbor Patrick
A Vasas bejelentette, hogy Iyinbor Patrick kölcsönszerződése lejártával visszatér a Ferencvároshoz és eldőlt az is, hogy a következő szezonban nem az angyalföldieknél folytatja karrierjét.
ZTE
Ricardo Moniz
Hivatalossá váltak az elmúlt napok sajtóhírei: a ZTE-től az előző szezon végén távozó vezetőedzőt kinevezte a horvát élvonalbeli Slaven Belupo.
Tovább az összes átigazoláshoz