Könnyen elképzelhető, hogy az ETO-nál a vezetés megválik Szentes Lázár vezetőedzőtől, akit egyébként még 1 éves megállapodás köt a Merkantil Bank NB II-ben a 7. helyen végzett klubhoz – számolt be a Kisalföld.

A csakfoci.hu információi szerint már közölték is a szakemberrel, hogy mennie kell, azaz szerződést bontanának vele.

Szentes helyére Boér Gábor ülhet le a kispadra: a fiatal magyar edzők egyik legjobbjának tartott, 35 éves tréner másfél éve Békéscsabán dolgozik és szintén szerződés köti a viharsarkiakhoz, akik nem is szívesen válnának meg a bronzérmet szerzett Boértól, így még zajlanak az egyeztetések.

A Kisalföld szerint az edző mellett békéscsabai játékosok is mehetnek Győrbe: az NB II idei gólkirálya – holtversenyben Lencsével – Birtalan Botond, valamint Gránicz Patrik és Viczián Ádám is valamelyik győri együttesbe (azaz az ETO-hoz vagy a Gyirmóthoz) költözhet nyáron, nyilván attól is függően, hogy kik irányítanak majd a kisalföldi klubokban.

Az ETO korábbi bajnokcsapatának tagjai közül beszélnek Lipták Zoltán és Koltai Tamás hazatéréséről, valamint bizonyos feltételek esetén elképzelhető Priskin Tamás érkezése is. Rajtuk kívül a Simon testvérek Paksról, illetve az MTK-ból Borbély, Talabér és Hrepka neve szerepel a kívánságlistán – teszi hozzá a portál.

NB II: Kiesett a legkevesebb gólt kapott csapat, a ZTE kiütéssel maradt benn – eredmények, tabella