Torghelle Lipcsei csapata ellen térhet vissza

Gyors ütemben gyógyul Torghelle Sándor. Az NB II-es MTK Budapest gólerős támadója vasárnap már szeretne pályára lépni.
Privacsek András 2018. április 4., szerda 15:52
Gyors ütemben gyógyul Torghelle Sándor. Az NB II-es MTK Budapest gólerős támadója vasárnap már szeretne pályára lépni.
Szerző: Privacsek András 2018. április 4., szerda 15:52

Torghelle Sándor még a Budaörs elleni mérkőzésén sérült meg március végén, azóta két bajnokit kellett kihagynia. A bajnokságban 12 gólnál járó támadó egyre jobban érzi magát, de a mai kupameccsen még biztosan nem léphet pályára.

- Az Újpest elleni visszavágón még nem játszhatok - kezdte Torghelle Sándor a csakfoci.hu-nak. - Hétvégén azonban már szeretnék a keretben lenni. Ma már egyéni futó feladatokat végeztem, remélem, holnap csatlakozhatok a csapathoz. A Budaörs elleni meccsen kaptam egy rúgást a combomra, úgy tűnt, tipikus medvepuszi, de inkább dinoszaurusznak nevezném, akkora löket volt. Vérömleny keletkezett a combomban, ami lehúzódott a térdemre, ezért nem tudtam behajlítani a lábamat. A gyors felépülésben sokat segített a Game Ready. Eddig nem találkoztam a szerkezettel, de csak ajánlani tudom minden klubnak és játékosnak. Könnyű használni és jelentősen felgyorsítja a gyógyulást és a regenerálódást is – zárta a támadó.

Amennyiben Torghelle vasárnap pályára léphet, úgy a Lipcsei Péter vezette Soroksár ellen térhet vissza sérülését követően.

Az Endo Plus Service Kft. több hazai klubot és játékost is szponzorál Game Ready-vel. A készülék hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott.  Kiválóan egészíti ki a fizioterapeuták és a masszőrök munkáját. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz