Kockázatos a szétrúgott játékos műtétje – közleményt adott ki az ETO

Az ETO FC Győr hivatalos oldalán közleményben tudatta, hogy el kellett halasztani Szimcso Viktor műtétjét, aki a múlt hét szerdai Nyíregyháza elleni bajnokin hajrájában szenvedett súlyos sérülést Gulyás Máté belépője után.
Csakfoci Admin 2019. szeptember 23., hétfő 12:45
Az ETO FC Győr hivatalos oldalán közleményben tudatta, hogy el kellett halasztani Szimcso Viktor műtétjét, aki a múlt hét szerdai Nyíregyháza elleni bajnokin hajrájában szenvedett súlyos sérülést Gulyás Máté belépője után.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. szeptember 23., hétfő 12:45

Honlapunkon több ízben is beszámoltunk arról, hogy a múlt héten szerdán lejátszott ETO FC Győr-Nyíregyháza NB II-es bajnoki 94. percében olyan súlyosan megsérült a hazaiak támadója, Szimcso Viktor, hogy keresztszalag-szakadása és porcleválása miatt 8-12 hónapig harcképtelenné vált, miután az ukrán és magyar állampolgársággal rendelkező a 21 éves játékost a vendégek középpályása, Gulyás Máté találta el egy belépő során.

Az összesen öt piros lapot hozó feszült találkozó részleteiről, illetve a szereplők közül többeket is megszólaltattunk.

Olvastad már?
"Most ugassatok!": Így szólt ki a Győrben súlyos sérülést okozó játékos – a botrány részletei
A balhés jelentekkel és súlyos sérüléssel is tarkított összecsapás után a csakfoci.hu-nak nyilatkoztak a szereplők közül többen is az ETO és a Nyíregyháza bajnokiját követően.
Elolvasom

Az MLSZ Fegyelmi bizottsága (FEB) a csütörtöki ülésén a súlyos sérülést okozó Gulyást három hónapra elmeszelte, az ügyben kapcsolatban pedig kártérítési pert indíthat a győri klub, amiről a győriek ügyvezetője Soós Imre nyilatkozott a Borsnak. Mellette a győriek technikai vezetője, Nagy Ádám először a csakfoci.hu-nak beszélt a Gulyás-féle belépő következményeiről.

Szimcso reggel egy MR-vizsgálaton vett részt, aminek meg lett az eredménye. Sajnos elszakadt az elülső, illetve az oldalszalagja és a porc is sérült a bal térdében. Hétfőn fogják megműteni Siófokon. Viktor nagyon maga alatt van érthető módon és nincs jó passzban. A családja Ukrajnában él, így nem tudtak most eljönni hozzá. Szerintem holnap, vagy holnapután meg fogják látogatni. A klub részéről Soós Imre ügyvezető és én voltunk bent, a támogatásunkról biztosítottuk a játékosunkat – nyilatkozta honlapunknak Nagy.

Az ETO FC Győr hétfő délelőtt hivatalos honlapján közölte, hogy el kellett halasztani Szimcso műtétjét, miután az előkészületeknél kiderült, hogy

a stopli okozta sebek Viktor lábszárán olyan mélyek, hogy fertőzésveszély miatt kockázatos lenne az operáció, így azt el kell halasztani a sebek gyógyulásáig.

Alább a győriek közleményét változtatás nélkül közöljük.

"Gulyás Máté belépőjének eredményeként nem csak a szalagok és a porc sérült meg Szimcso Viktor térdében, hanem a lábszárán is komoly sérüléseket okoztak a stoplik. A sebek olyan közel vannak a műtéti területhez, hogy az orvosok túl kockázatosnak ítélték meg a beavatkozást, így meg kell várni a sebek teljes gyógyulását, mielőtt Viktort megműtenék. Ezek alapján az operációt várhatóan 1-2 hét múlva tudják végrehajtani."

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz