Mint arról beszámoltunk, a szerdai ETO-Nyíregyháza NB II-es bajnoki hajrájában olyan súlyosan megsérült a hazaiak támadója, Szimcso Viktor, hogy az egész idényt kihagyhatja – a 21 éves játékost a vendégek középpályása, Gulyás Máté találta el durván a 94. percben, Szimcso keresztszalag-szakadása és porcleválása miatt 8-12 hónapig is hiányozhat majd.

Ugyancsak írtunk az ügy és az egyébként is feszült, további négy piros lapot hozó és több eltiltást is eredményző mérkőzés részleteiről, valamint a szereplők közül többeket is megszólaltattunk:

“Most ugassatok!”: Így szólt ki a Győrben súlyos sérülést okozó játékos – a botrány részletei

Szimcso lerúgásának és súlyos sérülésének ügye azonban koránt sem biztos, hogy a fegyelmi döntéssel – Gulyást három hónapra meszelte el az MLSZ – véget ért. Erről Soós Imre, az ETO FC Győr ügy­vezetője nyilatkozott a Borsnak.

Egyszerűen nincs mentség Gulyás tettére, akinek legalább olyan hosszú eltiltást kellene kapnia, mint amilyen hosszú felépülési idő vár Szimcsóra. Nincs kizárva, hogy kártérítési pert is indítunk a vétkes ellen, ugyanis az egyik legértékesebb, legjobb formában lévő, fiatal játékosunkat intézte el – mondta a klubvezető.

TOVÁBB: A teljes cikk itt olvasható!