Meglepő nyilatkozat: Maradna a Honvédnál az Újpest nyári igazolása

Bajnoki címet akarnak nyerni a kispestiek.
Dudás Gábor 2017. február 10., péntek 12:41
Bajnoki címet akarnak nyerni a kispestiek.
Szerző: Dudás Gábor 2017. február 10., péntek 12:41

A Honvéd 34 pontjával jelenleg második helyen áll a bajnokságban, és bár Prosser Dániel, valamint Botka Endre személyében két fontos játékost veszített el – utóbbi ráadásul éppen a rivális Fradit erősítheti tavasszal -, így is nagyot álmodnak a kispesteknél.

Bár Marco Rossi vezetőedző a nyilvánosság előtt sokszor óvatosan nyilatkozik, a Honvéd fiatal kölcsönjátékosa, Zsótér Donát az M4 Sport "Sportreggeli" c. műsorában elárulta: az öltözőn belül merészebb célokról is beszélnek.

 

- A bajnokságban is az élbolyban vagyunk és a Magyar Kupában is állunk. A vezetőség, Marco Rossi és mi magunk is elvárjuk ezt a teljesítményt. Titkon mennek az öltözőben a latolgatások, hogy jó lenne a végén is itt maradni, de ezért sokat kell még dolgoznunk. Az utolsó felkészülési meccsünk után is arról beszélgettünk, hogy az a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot. Ezt nem nagyon hangoztatjuk, de az öltözőben beszélünk róla, Rossi is beszélt nekünk erről, csakúgy, mint a Magyar Kupáról. Bízunk benne, hogy stabilan ott tudunk maradni az elején, és a végén mi ünnepelhetünk. Bár voltak távozók, de szerintem így is versenyben tudunk maradni, és nagyon nagy esélyünk van, hogy a végén is mi tudjunk örülni.

Zsótér helyzete érdekes, hiszen papíron a belga Sint-Truiden játékosa, erre azonban csak azért volt szükség, mert az Újpest – bár korábban bejelentette a megszerzését - a FIFA-eltiltás miatt nem igazolhatott. A labdarúgó persze játszani akart, ezért kölcsönben a Honvédba került, és bár nyártól már lehetne a lila-fehérek futballistája, azt sem bánná, ha maradni tudna Kispesten.

- Hosszabb távon is el tudnám magam itt képzelni. Nagyon jó érzés, ami körülvesz Kispesten, minden csapattársam a barátom, egy célért harcolunk. Csak pozitívat tudok mondani.

Rossi a Fradi-pályán is borítja a papírformát? - komoly pénzt fizet a Honvéd kupasikere!

 
 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz