Fotó: honvedfc.hu

Honvéd: Megsérült a lelátón egy szurkoló, a csapat masszőrje látta el - videó

A Honvéd masszőrje, Fodor Dániel jegelte és bekötözte egy kispesti szurkoló lábát, aki a csapat bajnokija előtt szenvedett sérülést.
Póczik Dávid 2022. augusztus 24., szerda 9:41
Fotó: honvedfc.hu
A Honvéd masszőrje, Fodor Dániel jegelte és bekötözte egy kispesti szurkoló lábát, aki a csapat bajnokija előtt szenvedett sérülést.
Szerző: Póczik Dávid 2022. augusztus 24., szerda 9:41

Vasárnap Angyalföldön szerezte meg első NB I-es győzelmét a Budapest Honvéd csapata. A kispesti sikert követően egy olyan videó látott napvilágot, amiben a gárda masszőrje, Fodor Dániel a mérkőzés előtt ellátja az egyik Honvéd-drukker sérülését.

– A bemelegítés zajlott éppen, amikor a szurkolók lekiabáltak a kapusoknak, hogy segítség kellene, Tomás Tujvel pedig egyből jelzett felénk. Egy szurkolónk sajnos lecsúszott a lépcsőn és kifordult a bokája, szerencsére gyorsan el tudtam látni. Furcsa élmény volt, még soha életemben nem kötöztem fölfelé, szakadó esőben egy korláton kilógatott lábat. Egyébként én is gyerekkorom óta Honvéd-szurkoló vagyok, köztük nőttem fel, a tábor is pozitívan fogadta ezt a szituációt, többen videóztak is. Egyszerre volt furcsa és vicces a helyzet, a sérülés ténye viszont nem, mihamarabbi teljes gyógyulást kívánok a szurkolónknak – olvasható az m4sport.hu-n Fodor Dániel visszaemlékezése.

Szinte napra pontosan egy éve történt, hogy a Honvéd - Paks bajnoki mérkőzés előtt kórházba kellett szállítani Fodor Dánielt, akinél az alaposabb vizsgálatok később tüdőembóliát és trombózist mutattak ki.

Íme az eset:

Olvastad már?
Tüdőembólia és trombózis: "Egészséges vagyok, mégis megtörtént" - ijesztő diagnózist kapott a Honvéd egyik stábtagja
A Paks bajnoki előtt ájult el Fodor Dániel, a Honvéd masszőre. A kórházba szállítás után a vizsgálatok során ijesztő diagnózist kapott, ám szerencsére már jobban van és újra a csapat segítségére lehet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz