Fotó: www.honvedfc.hu

A Honvéd válogatottját meglepte Sannino távozása: "Mi is csak a hírekből értesültünk erről"

Gazdag Dániel szeretnénk ezt a bajnokságot, illetve a kupát a pályán eldönteni és úgy gondolja, hogy ezzel az összes csapat így van.
Nyikes Zoltán 2020. április 8., szerda 9:37
Fotó: www.honvedfc.hu
Gazdag Dániel szeretnénk ezt a bajnokságot, illetve a kupát a pályán eldönteni és úgy gondolja, hogy ezzel az összes csapat így van.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. április 8., szerda 9:37

Az M4 Sport a Budapest Honvéd egyszeres válogatott játékosával, Gazdag Dániellel készített videóinterjút, amiben a középpályás kitért Giuseppe Sannino vezetőedző távozására, valamint kitért arra is, mit gondol a bajnokság befejezéséről és a csapata utolsó fordulókban mutatott gyenge teljesítményéről.

– Meglepett Sannino távozása. Mikor még edzettünk, szóba sem jött egy eseteges edzőváltás, mi is csak a hírekből értesültünk erről. Az eredmények sajnos nem úgy alakultak az utóbbi időben, ahogyan azt szerettük volna, illetve a mesternek nagyon szerencsétlenül jött ki a koronavírus-járvány is, hiszen két hétig edzésre sem tudott jönni, összességében én meglepődtem rajta – mondta el véleményét a 24 éves labdarúgó a váltásról, majd elemezte azt is, hogy a Honvéd legutóbbi négy mérkőzésén nyeretlen, ráadásul tíz gólt kapott és csak kettőt rúgott a kispesti együttes. – Azt gondolom, hogy a csapatunk összességében nem esett szét.

Volt olyan, amikor egy meccsen azt éreztem, hogy ott széthullottunk vagy valamiért nem tudunk úgy koncentrálni.

Azt gondolom, hogy ebből adódón lett a Diósgyőr és a Kisvárda elleni is nagyobb arányú vereség. De szerintem az öltöző egyben van, minden játékosnak megvan az egyéni célja az év végére, a kupában elődöntőben vagyunk, illetve a bajnokságban is tudunk még előrébb lépni.

Gazdag kiemelte, nagyon örül neki, hogy Pisont Istvánt kinevezték, úgy gondolja, hogy neki itt a Honvédon belül komoly tekintélye van. Hozzátette, ő is látta, mely vezetőedzőket hozták szóba a csapattal, de nem tudja, milyen karakterű trénerre lenne szüksége az együttesnek, de nem is az ő tiszte eldönteni.

– Szeretnénk ezt a bajnokságot, illetve a kupát a pályán eldönteni és úgy gondolom, hogy ezzel az összes csapat így van – mondta a folytatással kapcsolatban a középpályás, végül pedig a válogatottról is ejtett néhány szót. – Mindig bizakodva várják a játékosok a meghívók a kerethirdetésnél, én is így voltam vele. Nem tudom, kaptam volna-e meghívót, de már a kerethirdetés előtt egy héttel lehetett sejteni, hogy nem lesz megtartva ez a meccs és az összetartás sem, úgyhogy ekkor már nem is gondoltam rá. Nem tudom, mikor lesznek bepótolva ezek az elmaradt találkozók, de bízom benne, hogy engem is megkeres a szövetségi kapitány.

Olvastad már?
NB I: Erről egyeztettek Csányival és a szövetséggel a klubok - négy forgatókönyv van
Hétfőn egy hosszabb ideje tartó folyamat részeként a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökével egyeztettek a magyar klubok vezetői a felfüggesztett bajnokságok miatt. A csakfoci.hu úgy tudja, hogy négy lehetséges irány fogalmazódott meg a videóbeszélgetés során.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz