Fotó: magyarnemzet.hu

Edzőváltás az NB II-ben: A volt magyar válogatott játékos mégis feljuthat a másodosztályba

A csakfoci.hu információi szerint az NB II-ben bennmaradó Szentlőrinc jó eséllyel a korábbi 20-szoros magyar válogatott középpályást nevezheti ki vezetőedzőjének.
Budai László 2022. június 17., péntek 9:50
Fotó: magyarnemzet.hu
A csakfoci.hu információi szerint az NB II-ben bennmaradó Szentlőrinc jó eséllyel a korábbi 20-szoros magyar válogatott középpályást nevezheti ki vezetőedzőjének.
Szerző: Budai László 2022. június 17., péntek 9:50

A csakfoci.hu információi szerint az NB III-as BVSC-től távozó Buzsáky Ákos a legfőbb vezetőedzői jelölt az NB II-es Szentlőrincnél.

A csapat kisebb költségvetése ellenére második szezonjában is bennmaradt a másodosztályban, az együttest az idény nagy részében Marijan Sluka, majd az utolsó három fontos bajnokin Gabala Krisztián vezette.

Úgy tudjuk azonban, hogy a következő bajnokságban jó eséllyel már Buzsáky irányíthatja az együttest, a felek egyeztettek is a közös folytatásról.

Buzsáky az NB III-as BVSC-vel sokáig versenyben volt a feljutásért a Nyugati csoportban, de végül 12 pontos hátránnyal lett második a bajnok Mosonmagyaróvár mögött. A szakvezető szerződését nem hosszabbították meg a zuglói gárdánál.

Buzsákynak azonban így mégis összejöhet az osztályváltás, így a korábbi "Fehér Pelé" először dolgozhat majd vezetőedzőként az NB II-ben.

Olvastad már?
Storck 31 éves magyar segítője: "Sok olyat is bevállaltam, amire normális ember nemet mondott volna" - interjú
A Hajdukból való kirúgása megviselte, Lengyelországban alig kapott fizetést, ám a kihívások folyamatos keresése a belga élvonalba "repítette". Interjú Czuczi Mátyással, Bernd Storck jobbkezével.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz