NB II: Döntött az MLSZ a Budafok pontlevonásáról - itt a határozat

Helyt adott a Kozármisleny óvásának az MLSZ, így a Budafok elveszíti a megszerzett három pontját.
Dudás Gábor 2022. október 21., péntek 12:12
Helyt adott a Kozármisleny óvásának az MLSZ, így a Budafok elveszíti a megszerzett három pontját.
Szerző: Dudás Gábor 2022. október 21., péntek 12:12

Helyt adott a Kozármisleny óvásának az MLSZ Versenybizottsága, így a Budafok elleni NB II-es mérkőzés eredményét 3-0-ás gólkülönbséggel a baranyai csapat javára írják majd. A pályán egyébként a fővárosi gárda győzött 3-0-ra.

Ugyanakkor az igazolás megküldésétől számított 3. munkanapig van lehetőség a fellebbezésre, így addig a határozat nem tekinthető véglegesnek - írja a kozarmislenyfc.hu.

Mint ismeretes, a csakfoci.hu számolt be arról elsőként, hogy súlyos büntetést kaphat az NB II-es Budafok amiatt, hogy jogosulatlanul szerepeltetett egy játékost a Kozármisleny elleni október 8-i győztes bajnokin.

A vétkes klub később megerősítette a hírünket, hozzátéve, hogy a Kozármisleny elleni mérkőzésen olyan operatív hiba történt, amely pénzbüntetéshez, vagy egyéb esetben pontlevonáshoz is vezethet, ezért lemondott a Budafok sportigazgatója és technikai vezetője is.

A Kozármisleny a héten közleményt adott ki az ügy kapcsán, megindokolva óvását és azt is kiemelték, hogy ha nem jelentik az esetet az MLSZ-nek és a szövetség jár el hivatalból, a Budafok akár plusz egy pont levonást is kaphatott volna.

Olvastad már?
A bombaformában lévő korábbi Fradi-kedvenc újabb szintet léphet: Topligás BL- és EL-csapattal is szóba hozták
A góllövőlistát vezető Myrto Uzunit a Betisszel és a Sevillával boronálták össze, a hírekre reagált a játékos ügynöke is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz