Balhé a magyar bajnoki után, nekimentek a bíróknak: "Ezért jöttetek ide?" - videó

Nyíregyházán, a Soroksár elleni NB II-es bajnokit követően a pályán és a lefújás után történtek is kiverték a Szparinál a biztosítékot.
Dudás Gábor 2020. február 3., hétfő 8:50
Nyíregyházán, a Soroksár elleni NB II-es bajnokit követően a pályán és a lefújás után történtek is kiverték a Szparinál a biztosítékot.
Szerző: Dudás Gábor 2020. február 3., hétfő 8:50

Meglehetősen gólgazdag mérkőzést hozott a Nyíregyháza és a Soroksár vasárnapi NB II-es bajnokija, hiszen a vendégek végül 5-3-ra győztek. Nem csak a vereség miatt lett feszült azonban a hangulat hazai részről a lefújást követően. Meglehetősen ingerültek lettek a szurkolók, de a játékosok is Hanyecz Bence játékvezetőre, többen is vehemensen reklamáltak.

Köztük volt Hornyák Marcell is, aki klubhonlapja leírása szerint indulatosan kérte számon a sporin, hogy "Ezért jöttetek ide?", a bíró ezért felmutatta a piros lapot a nyíregyházi támadónak.

A Szpari szerint "ennél viszont megdöbbentőbb volt az, ami a játékvezetői jelentésbe került, mely szerint tetlegesség történt, a Szpari játékosa megfogta a vállát a bírónak, és trágár kifejezéseket is használt" - írja a nyiregyhazaspartacus.hu, amely egy videóit közzétett játékosa védelmében, mondván a lefelé vonuló játékvezetőhöz valóban beszél Hornyák, de eközben hozzá sem ér a bíróhoz, nem volt testi kontaktus, majd a csatárt Szmollár Tamás technikai vezető viszi el a játékvezető mellől, ezután került elő a piros lap.

"A jelentés nem fedi a valóságot! Mindez koránt sem mindegy a játékos eltiltása miatt" - fűzik hozzá a nyíregyháziak, akik a korábban felsorolt "meg nem adott büntetőt, könnyű síppal befújt 11-est és lesgyanús gólt" is a bíró szemére vetették.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz