A Vasas 23-szoros válogatott játékosa köpött, a Haladás az MLSZ elé viszi az ügyet: "Amit elkövetett, azért vállalnia kell a felelősséget" - videó

A vasiak ügyvezetője, Séllei Árpád honlapunknak elmondta, hogy elküldték az ominózus jelenet videófelvételét a fegyelmi bizottságnak, mert egy ilyen mozdulat nem való a focipályára.
Nyikes Zoltán 2021. november 23., kedd 11:02
A vasiak ügyvezetője, Séllei Árpád honlapunknak elmondta, hogy elküldték az ominózus jelenet videófelvételét a fegyelmi bizottságnak, mert egy ilyen mozdulat nem való a focipályára.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. november 23., kedd 11:02

Honlapunkon is megírtuk vasárnap, hogy igencsak forró hangulatú volt a Vasas-Haladás NB II-es bajnoki, amelyen három piros lapot is kiosztott a játékvezető. A mérkőzés legnagyobb visszhangját kiváltó jelenet viszont mégsem a hajrábeli tömegbalhé volt, hanem az az eset, amikor az angyalföldiek rutinos játékosa, Pátkai Máté lerántotta a vendégek utánpótlás-válogatott labdarúgóját, Horváth Rajmundot, majd a 33 éves középpályás jól láthatóan ellenfele felé köpött.

A sportszerűtlen cselekedet megtorlatlanul maradt, a Haladás azonban nem hagyja annyiban a dolgot. A vasiak ügyvezető igazgatója, Séllei Árpád a csakfoci.hu-nak elárulta, hogy a felvételeket elküldték a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának is.

– Szeretném leszögezni, hogy a mostani esettel kapcsolatban nem a szenzációhajhászás a célunk. Amit elkövetett az ellenfél játékosa, azért vállalnia kell a felelősséget. Mindenesetre a videófelvételeket elküldtük az MLSZ-nek, hogy vizsgálják meg az ügyet. Tiszta sor, hogy egy ilyen mozdulat nem való a futballpályákra – nyilatkozta Séllei, aki azt is hozzátette, hogy a köpés nem találta el a játékost.

Honlapunk természetesen megkereste a Vasast is, de azt a választ kaptuk, hogy a klub nem kíván reagálni.

Olvastad már?
Újabb rutinos NB I-es játékos érkezhet a Vasashoz
Honlapunk információi szerint az NB II-ben szereplő Vasas egyik kiszemeltje Hidi Patrik, a Honvéd 31 éves középpályása.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz