37 éves ex-NB I-es csatárt igazolt a másodosztályú klub

Grumic Miroslav a Szentlőrinc csapatában folytatja pályafutását.
Privacsek András 2021. július 4., vasárnap 12:28
Grumic Miroslav a Szentlőrinc csapatában folytatja pályafutását.
Szerző: Privacsek András 2021. július 4., vasárnap 12:28

Grumic Miroslav több mint tíz éve Magyarországon játszik. Hatalmas tapasztalattal felvértezett támadó, aki a Kaposvár, a PMFC, a DVTK, a Szombathelyi Haladás és a Zalaegerszeg színeiben 155 meccsen lépett pályára az élvonalban és 27 gólt szerzett. Legutóbb a másodosztályban a 10. helyen végzett Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosa volt.

- Nem árulok el vele nagy titkot, hogy régóta jól ismerem a szentlőrinci vezetőket, jó viszonyt ápolunk – fogalmazott a 37 éves Grumic Miroslav a szentlorincse.hu oldalnak. - A csapatban sok a fiatal játékos, azért jöttem, hogy segítsek, hogy a pályán és azon kívül is példát mutassak számukra. A célunk az, hogy minél előbb biztosítsuk a bentmaradást az NB II-ben. Nem lesz könnyű, mert ez egy erős bajnokság, minden évben egyre erősebb a mezőny, de szerintem nem lehet gond, mert Szentlőrincen sok a tehetséges, ambiciózus fiatal és nagyon jó a szakmai stáb!

- Kellő tapasztalattal felvértezett, hatékony támadót, aki minőségi erősítést jelent, nagyon nehéz ma Magyarországon találni - mondta Fekete Tivadar, sportszmai igazgató. - Nem mellesleg olyan csatárt kerestünk, akinek a személyisége is passzol a klubfilozófiánkhoz. Grumic Miroslav minden feltételnek megfelel, olyan rutinos csatár, aki rengeteget megélt már a pályán, sokat tud segíteni a fiataloknak, nagyon hasznos lehet a csapatunk számára. Amióta hazánkban futballozik, végig kapcsolatban voltunk, végigkísértem a pályafutását, és most nagyon örülök annak, hogy együtt dolgozhatunk vele!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz