Vidi: Már orvosin a Bukarestből kiszemelt román válogatott játékos – sajtóhír

Romániai sajtóhírek szerint Dragos Nedelcu a MOL Fehérvár FC-ben folytatja kölcsönben, és a fehérváriaknak opciós joguk lesz a végleges megvásárlásra.
Csakfoci Admin 2020. február 11., kedd 9:15
Romániai sajtóhírek szerint Dragos Nedelcu a MOL Fehérvár FC-ben folytatja kölcsönben, és a fehérváriaknak opciós joguk lesz a végleges megvásárlásra.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. február 11., kedd 9:15

Január végén honlapunkon beszámoltunk arról, hogy a román klub elnök, Gigi Becali állítása szerint magyar átigazolási rekordra készül a Vidi, miszerint az FCSB középpályására, Dragos Nedelcura szemet vetett a MOL Fehérvár FC. A bukaresti klub tulajdonosa elmondta, a fehérváriak kétmillió eurót ajánlottak a kétszeres román válogatott játékosért.

Egybehangzó romániai sajtóhírek szerint Dragos Nedelcu a szezon végéig kölcsönben a MOL Fehérvár FC-nél szerepel majd.

A lapok azt írják, hogy a bukaresti FCSB 500 ezer eurót kap a kölcsönszerződés értelmében, és amennyiben a Vidinél elégedettek lesznek a 22 éves védekező középpályás teljesítményével, 1,5 millió euróért végleg is megvásárolhatják. Nedelcu a keddi napon orvosi vizsgálaton vesz részt a csapatnál, és ha mindent rendben találnak nála, akkor sor kerülhet a szerződésének aláírására az új klubjánál.

Nedelcu iránt korábban a Rapid Wien és Sampdoria is érdeklődött, de sajtóhírek szerint az olaszok visszaléptek az üzlettől, mert Becali 6 millió eurót kért érte, és ezután kezdett el engedni a vételárból.

Nedelcu 2017 nyarán igazolt a Viitorultól a bukarestiekhez, ahol összesen 66 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 2-2 gólt és gólpasszt jegyzett. A román válogatottban 2016-ban debütált az Oroszország elleni felkészülés mérkőzésen, majd 2018-ban szintén edzőmeccsen lépett pályára Chile ellen.

Olvastad már?
Inkább Magyarországot választják a román játékosok – a vezető sportlap az okokat kereste
A román Gazeta Sporturilor online kiadása “11 román játékos választotta a magyar bajnokságot” címmel közölt cikket a téli átigazolási időszak fejleményeiről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz