A Videoton három őszi alapembere sem kezdheti a felkészülést az első csapattal - részletek

Ők nem is kezdhetik meg a munkát az élvonalbeli kerettel.
Budai László 2018. január 9., kedd 16:11
Ők nem is kezdhetik meg a munkát az élvonalbeli kerettel.
Szerző: Budai László 2018. január 9., kedd 16:11

A csakfoci.hu információi szerint négy, a Videoton felnőtt csapatához tartozó játékos is csak a fehérváriak második együttesével kezdheti meg a felkészülést. Úgy tudjuk, hogy Ezekiel Henty, Suljic Asmir, Fejes András és Barczi Dávid sem csatlakozhat a munkát szerdán elkezdő élvonalbeli labdarúgókhoz.

Ez egybevág korábbi értesüléseinkkel, mely szerint a Videoton komolyan átalakítja a keretét, és több, az ősszel alapembernek számító labdarúgót is elküldhet.

Amint arról beszámoltunk, Hentytől elsősorban hozzáállásbeli gondok miatt köszönnének el. Érte azóta bejelentkezett a Slovan, amely hajlandó lenne komolyabb összeget fizetni a labdarúgóért. Más kérdés, hogy a Videoton várhatóan megkéri majd az árát, hiszen piacképes a csatár, az arab világból például szintén komolyabban érdeklődnek iránta, ez pedig javíthatja a Videoton pozícióit, a klub így jó üzletet köthet vele.

Úgy tudjuk, Hentyhez hasonlóan Suljicot szintén eladnák a fehérváriak. A már magyar állampolgárságot is kapott játékos 16 bajnokin is szerepelhetett, de „érettségben” tőle is többet vártak Fehérváron.

Szintén elengednék Fejes Andrást, vele hosszabb ideje tárgyal már a klub a szakításról, de nehezen közelednek egymáshoz az álláspontok. A játékos nem akarja elhagyni a Videotont, annak ellenére sem, hogy Diósgyőrben, Mezőkövesden és más kluboknál is szívesen látnák őt.

Barczi Dávidhoz szintén nem ragaszkodik a szakmai stáb. Ez aligha meglepő, a játékos két mérkőzésen mindössze 84 percet kapott az NB I őszi szezonjában.

Olvastad már?
Videoton: Két fontos edző is távozott - hivatalos
A fehérváriak hivatalosan is megerősítették, hogy Pető Tamás elhagyja a Videotont. Mellette egy másik tréner is búcsúzik.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz