NB I-es csapathoz igazolt a Vidivel szerződést bontó magyar válogatott játékos – már hivatalos

A csakfoci.hu információi szerint a Puskás Akadémiánál folytatja pályafutását Varga József, akivel nemrég szerződést bontott a MOL Vidi FC. A Puskás Akadémia csütörtökön kora délután hivatalos bejelentést tett.
Dudás Gábor 2018. szeptember 6., csütörtök 12:02
A csakfoci.hu információi szerint a Puskás Akadémiánál folytatja pályafutását Varga József, akivel nemrég szerződést bontott a MOL Vidi FC. A Puskás Akadémia csütörtökön kora délután hivatalos bejelentést tett.
Szerző: Dudás Gábor 2018. szeptember 6., csütörtök 12:02

Mint arról nemrég beszámoltunk, közös megegyezéssel szerződést bontott a MOL Vidi FC-vel Varga József, a fehérváriak magyar bajnok játékosa.

A 30 éves, 34-szeres válogatott középpályás az utóbbi hónapokban már kevesebb lehetőség jutott csapatában, ebben az idényben pedig minimális játéklehetősre számíthatott volna Marko Nikolic irányítása alatt, a fehérvári klubvezetés pedig engedélyezte, hogy távozzon az NB I címvédőjétől, amely az Európa Liga főtáblájára is eljutott - igaz, Varga neve már nem szerepelt a csoportkörbe nevezett játékosok listáján.

A csakfoci.hu információi szerint Varga marad a hazai élvonalban, de nem korábbi csapatánál, a DVSC-nél, hanem a Puskás Akadémiánál folytatja pályafutását, hamarosan be is jelenthetik az érkezését Felcsúton.

Fontos részlet, hogy Varga már augusztus 31-én, a nyári átigazolási időszak utolsó napján szerződést bontott a Vidivel, így már ősszel lehetősége nyílik arra, hogy új csapathoz igazoljon.

FRISSÍTÉS: A Puskás Akadémia hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Varga Józsefet, aki három évre kötelezte el magát.

"Újabb középpályással erősödött NB I-es együttesünk: a MOL Vidi FC-től távozó Varga József három évig lesz a Puskás Akadémia FC játékosa. A 30 éves védekező középpályás a Debreceni VSC nevelése, melynek színeiben három magyar bajnoki cím és három kupagyőzelem részese volt; negyedik ligaaranyát az elmúlt szezonban a Videotonnal szerezte." – írja a pfla.hu.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Alexandru Baluta
A felcsútiak távozó román légiósa az egyik közösségi oldalon elbúcsúzott NB I-es csapatától.
Kisvárda
3 távozó, a gólkirály marad
A szabolcsiak az MTK-hoz igazoló Hej Viktor mellett további két távozót is bejelentettek a mai napon.
MTK Budapest
Hej Viktor
Az MTK Budapestben folytatja pályafutását Hej Viktor, aki Kisvárdáról igazol a kék-fehérekhez.
Tovább az összes átigazoláshoz