Itt a vége: Nikolic már nem a Vidi vezetőedzője

Szerződést bontott a MOL Fehérvár FC a 2018-ban még bajnoki címet nyert, majd tavaly ősszel a Vidit az Európa Liga csoportkörébe vezető szerb szakemberrel.
Dudás Gábor 2019. november 25., hétfő 10:45
Szerződést bontott a MOL Fehérvár FC a 2018-ban még bajnoki címet nyert, majd tavaly ősszel a Vidit az Európa Liga csoportkörébe vezető szerb szakemberrel.
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 25., hétfő 10:45

"A MOL Fehérvár FC a mai napon szerződést bontott Marko Nikolic vezetőedzővel. Köszönjük a klubért végzett munkáját, további pályafutásához sok sikert kívánunk!" - ezzel a szűkszavú közleménnyel jelentette be a Vidi, hogy szakított a csapatot 2017 júniusa óta vezető trénerrel.

Marko Nikolic a 2017/2018-as szezonban bajnoki címet nyert a székesfehérvári csapattal, majd a következő idényben az Európa Liga csoportkörébe jutott a Vidivel. Bár a felek másfél éve meghoszabbították a 40 éves szerb szakvezető szerződését 2020 nyaráig, a klubvezetés úgy döntött, még a téli szünet előtt meneszti a trénert.

A Fehérvár Nikolic vezetésével remekül kezdte az idényt, hat győzelemmel rajtoltak az NB I-ben, ám az utóbbi hetekben komoly hullámvölgybe került az együttes, öt bajnokijából csak egyet, a sereghajtó Kaposvár ellenit nyerte meg, és visszacsúszott a tabella harmadik helyére, miközben kikapott a Ferencvárostól és legutóbb a Puskás Akadémiától is hazai pályán.

Megvannak már az utódjelöltek is:

Olvastad már?
Spanyol edzője lehet a Vidinek, de magyar kiszemelt is van
Magyar jelöltje is van a fehérvári klubvezetésnek, de valószínűbb, hogy Spanyolországból érkezik Marko Nikolic utódja.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz