Fotó: kecskemetite.hu

A csodaújonc edzője: "A játékosok örültek, hogy mehetnek szórakozni, én pedig annak, hogy nem látom őket két napig" – NB I-es értékelések

Az NB I 12. fordulójának pénteki játéknapján egy mérkőzést rendeztek - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Nyikes Zoltán 2022. október 21., péntek 22:55
Fotó: kecskemetite.hu
Az NB I 12. fordulójának pénteki játéknapján egy mérkőzést rendeztek - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 21., péntek 22:55

Vasas FC–Kecskeméti TE 1-2

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Kondás Elemér (Vasas): – Két részre osztanám a mai találkozót: a második félidő teljesen rendben volt mentalitásban, harcosságban és játékban is, de az első félidőben sajnos gyámoltalanul játszottunk. Sokszor saját magunkat kontráztuk meg azzal, hogy eladtuk a labdákat olyan szituációkban, amelyekben nem szabad. Néhány emberünk nem igazán úgy futballozott, ahogyan kellett volna. Emiatt is és kényszerből is cseréltünk a szünetben négyet, és a második félidő teljesen rendben volt. Sikerült gyorsan gólt szerezni, utána sajnos a második gólt nem tudtuk bevinni minél hamarabb, akkor lett volna sanszunk a győzelemre. A meccs végén is azt mondtam a játékosoknak, hogy ha az első perctől így játszottunk volna, mint a második félidőben, akkor teljesen más eredményt hozott volna ez a meccs. Arra most nem tudok válaszolni, mi volt az oka az első félidei teljesítménynek, majd ki fogjuk deríteni, de egyértelmű, hogy nem ezzel a szándékkal mentünk ki a meccsre.

Otigba bokasérülést szenvedett, egyelőre nem tudjuk pontosan, de nagyon fájlalja. Már az első félidőben is cserélni akartam, sajnálom, hogy nem tettem így hamarabb, de ezt már nem tudjuk, hogy jobb lett volna-e a játék.

Reméljük, hogy idén még számíthatunk Feczesin Róbertre, jövő héten már a kontaktedzéseken is részt vesz, meglátjuk, milyen szerepkört tudunk rá bízni.

Szabó István (KTE): – Nagyon frissen kezdtük a mérkőzést, jól játszottunk, le is zárhattuk volna a találkozót. A szünetben megbeszéltük, hogy ugyanígy próbáljunk játszani, aztán a Cipf csodálatos gólt rúgott és vérszemet kapott a Vasas és jól is játszott a második félidőben. Akkor mutattuk azt a formát, amit eddig is, hogy nagyszerűen védekeztünk. Gratulálok a srácoknak, mert idegenben is két gólt rúgtunk és nagyszerűen védekeztünk, le a kalappal a fiúk előtt. Megérte a keddi napon rotálni ilyen értelemben, mert számítottunk rá, hogy frissek leszünk. Jó erőben vagyunk, jó nézni a srácokat, hogy ilyen ünneplésben vesznek részt és meg is érdemlik, szerintem megérdemelten nyertük meg a meccset.

Azt mondtam a játékosoknak, hogy ezt a két napot jól használják ki, fiatalok, lehet egy kicsit szórakozni mindenkinek. Ennek nagyon örültek és én is, hogy most nem látom őket két napig legalább. Persze ez csak vicc, nagyon szeretem őket és a stábomat is. Az öltözőben biztos, hogy most kicsit ünneplünk, aztán hétfőtől készülünk a következő mérkőzésre. 

(M4 Sport)

Olvastad már?
Légiósok: Szoboszlait vinnék Madridba a megbukni látszó topigazolás helyére - sajtóhír
A 128 millióért igazolt támadó a PSG-be mehet, állítólag őt pótolnák Madridban a lipcsei Szoboszlai Dominikkal majd - akár már januárban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
BVSC
Polonkai Attila
Honlapunk úgy tudja, hogy Polonkai Attila a legesélyesebb jelölt az NB II-es BVSC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz