Zsótér magyar kérői: Ingyen távozhat Újpestről a középpályás

A csakfoci.hu információi szerint két NB I-es csapat és a feljutási terveket szövögető Vasas is kiszemelte magának Zsótér Donátot az Újpestből.
Csakfoci Admin 2020. június 9., kedd 8:35
A csakfoci.hu információi szerint két NB I-es csapat és a feljutási terveket szövögető Vasas is kiszemelte magának Zsótér Donátot az Újpestből.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 9., kedd 8:35

A csakfoci.hu értesülései szerint három hazai klub is lecsapna az idény végén lejáró szerződésű Zsótér Donátra. Úgy tudjuk, hogy az NB II-es Vasas mellett volt klubja, a Budapest Honvéd, illetve a Kisvárda is érdeklődik iránta. Információink szerint azonban elsősorban a két fővárosi klub pályázik egyelőre nagyobb eséllyel a megszerzésére, mivel a játékos inkább maradna Budapesten.

Az is fontos faktor lehet még a futballista döntésében, hogy hajlandó lenne-e - akár egy idényre is - a másodosztályba igazolni, vagy maradna az élvonalban.

Zsótér fontos, de nem kihagyhatatlan játékosnak számít jelenleg Újpesten, igaz, számára pozitív változást jelenthet az, hogy már nem Nebojsa Vignjevic a csapat vezetőedzője, mivel a szerb tréner különböző – a csakfoci.hu-nak adott interjúban részletesen is kifejtett – okok miatt nem számolt vele alapemberként.

Az új szakvezető, Predrag Rogan viszont rögtön első meccsén a kezdőcsapatba rakta a 24 éves középpályást, aki végül 75 percet játszott a Honvéd elleni, 1-0-ra megnyert rangadón. Zsótérnak összesen 25 tétmeccse van eddig az idényben, ezeken 2 gól és 3 gólpassz volt a mérlege.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
KTE
Farkas Balázs
A KTE tárgyal az ETO FC Győr 22 csatárával, Farkas Balázzsal is, aki ebben az idényben csak öt NB II-es meccsen játszott, viszont így is szerzett három gólt. (NSO)
KTE/KBSC
Papp Milán
A Kecskemét szerződtette a Kazincbarcika alapemberét, Papp Milánt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Csakfoci információi szerint a KTE-nek komolyan a zsebébe kell nyúlnia, ha érvényesíteni akarja a magyar válogatott támadó vételi opcióját.
Tovább az összes átigazoláshoz