Oenning az Újpest kieséséről: "Több kockázatot vállaltunk, de a helyzetekből a legtöbb nem ment be"

Mint ismert, az Újpest 4-0-ra kikapott a Basel vendégeként, így kettős vereséggel, 6-1-es összesítéssel búcsúzott az Európa Konferencia Liga 3. fordulójában. A találkozó után Michael Oenning, a lila-fehérek vezetőedzője értékelte a látottakat.
Csakfoci Admin 2021. augusztus 12., csütörtök 22:55
Mint ismert, az Újpest 4-0-ra kikapott a Basel vendégeként, így kettős vereséggel, 6-1-es összesítéssel búcsúzott az Európa Konferencia Liga 3. fordulójában. A találkozó után Michael Oenning, a lila-fehérek vezetőedzője értékelte a látottakat.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. augusztus 12., csütörtök 22:55

Michael Oenning: - Igazából nem vagyok csalódott, hiszen tisztában voltunk azzal, hogy milyen lehetőségeink vannak. De ennek ellenére, úgy érzem, nagyon bátran játszottunk. különösen az első félidőben. Igyekeztünk előrejátszani, támadni sok helyzetet kialakítottunk. Pauljevic révén akár még a vezetést is megszerezhettük volna, de ez sajnos ez nem sikerült.

A kulcsmomentum a második gólnál volt, amikor Stocker gyakorlatilag ellökte a Kastratit. Nagyon ügyesen csinálta, hiszen még a játékvezető sem fújta be, úgyhogy érvényesnek ítélték meg a második gólt.

A második játékrészben kicsit változott már a hozzáállásunk, hiszen tudtuk, három gólt kellene szereznünk ahhoz, hogy bármilyen esélyünk legyen és egyre több kockázatot vállaltunk. Sok cserét hajtottam végre, hiszen nem csak a mai mérkőzésre, hanem kicsit a jövőre is gondolnom kellett. Például Tallo nem százszázalékos, nem akartam túl nagy kockázatot vállalni azzal, hogy esetleg a későbbiekben ne számíthassak rá. Ha összességében kell értékelnem a négy mérkőzést, jó tapasztalatokat szereztünk. Mind a négy mérkőzésen szervezett játékot mutattunk be, sok helyzetet alakítottunk ki. Talán az igazi nagy különbség, hogy ezekből a helyzetekből a legtöbb nem ment be, viszont az ellenfelünknek igen, így ők jutottak tovább.

Olvastad már?
EKL: A Basel tükörsima, kettős győzelemmel búcsúztatta az Újpestet
Az Újpest 4-0-ra kikapott a Basel otthonában a Konferencia Liga selejtezőjének 3. fordulójában, a párharc visszavágóján, így kettős vereséggel búcsúzott a sorozattól.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz