Nagy visszatérés: Fotókon az Újpest új mezei - Messiék labdáját is megkapták

Három év után ismét Puma-mezben játszik majd az Újpest, amely csütörtöki sajtótájékoztatóján bemutatta a 2019/2020-as idény dresszeit.
Dudás Gábor 2019. július 25., csütörtök 16:25
Három év után ismét Puma-mezben játszik majd az Újpest, amely csütörtöki sajtótájékoztatóján bemutatta a 2019/2020-as idény dresszeit.
Szerző: Dudás Gábor 2019. július 25., csütörtök 16:25

Az Újpest FC és a Puma sportszergyártó története három év után ismét összekapcsolódik: a lilák csütörtöki bejelentése szerint a német cég lesz az új idénytől a csapat mezbeszállítója – az első csapaté és a teljes utánpótlásé is -, méghozzá a Top4Football közvetítésével. Utóbbi biztosítja majd a mezeken kívül a többi sportfelszerelést is.

Az Újpest a hazai meccsein továbbra is a hagyományos, lila-fehér csíkos szerelésében játszik majd, de megmutatták a sajtótájékoztatón az idegenbeli (teljesen lila) és harmadik mezt (teljesen fehér) is.

Az új mez(ek) mellett új labdákkal is gazdagodott az Újpest: a hazai találkozókon ugyanazt a játékszert használják majd a lilák, mint a La Liga csapatai, azaz a Barcelona, a Real Madrid, az Atlético, illetve a többi spanyol élvonalbeli gárda.

- A Puma számára kiemelt jelentőségű a labdarúgás, úgy gondoljuk, hogy foci nélkül nincs Puma és Puma nélkül sincs foci – fogalmazott Tényi József, a Puma Hungary ügyvezető igazgatója, hozzátéve, hogy nagyon boldogok, hogy ismét részesei lesznek a hazai élvonalbeli bajnokságnak.

- Különösképpen örömteli, hogy egy olyan klub csatlakozik ismét hozzánk, amely az egyik legsikeresebb és legpatinásabb itthon, és amely múltja és gyökerei, valamint jelene miatt is megkerülhetetlen a magyar labdarúgásban. Az első számú hazai mez teljesen egyedi lesz, amely ráadásul rekordgyorsasággal készült el – tette hozzá a cégvezető.

- Rendkívül nagy öröm és megtiszteltetés, hogy a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb sportszergyártója beállt a csapat mögé, ezzel olyan klubokhoz csatlakozhattunk, mint a Borussia Dortmund vagy a Manchester City – mondta Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezetője.

A disztribútor, azaz a cseh központú Top4Football képviseletében H. Nagy Máté, a cég magyarországi menedzsere kiemelte, hogy külön öröm számukra, hogy épp az újpesti klubikon, Véber György 50. születésnapján jelenthették be a megállapodás létrejöttét.

DUDÁS GÁBOR

Olvastad már?
Újpesten megerősítették: Traoré eladásáról tárgyalnak – csatárt még igazolnának a lilák
Megnyugtató módon eladná az Újpest az eltűnt, de állítólag a Kolozsvárral egyeztető támadót, miközben a jogi lépéseket is megtették.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz