“Megnyugtató módon” zárná le az Újpest Lacina Traoré ügyét Víg Péter másodedző elmondása szerint. Mint a tréner a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján fogalmazott, ez ugyan vezető szinten dől majd el, de úgy tudja, jó úton járnak afelé, hogy pontot tegyenek az ügy végére. A lila-fehér utánpótlás operatív igazgatója hozzátette: Koszta Márk mellett szeretnének még csatárt igazolni, meg is vannak a kiszemeltjeik.

– A klub a szükséges jogi lépéseket megtette az ügyben, ez nem egy egyedi eset. Zajlanak a tárgyalások – mondta a Traoré-ügy kapcsán Berta Csaba ügyvezető. A csakfoci.hu korábban beszámolt arról, hogy a kolozsvári CFR merült fel Traoré új csapataként, és a román bajnok ki is vásárolná szerződéséből az elefántcsontparti csatárt.

– Valóban van olyan klub, amellyel tárgyalunk, de amíg nincs megegyezés, csapatnevet nem említenék. Nyilván számunkra és mindenki számára az lenne a megnyugtató, ha „klasszikus” módon távozna a játékos, és nem kellene jogi procedúrákba belefolynunk – nyilatkozta honlapunk kérdésére válaszolva a klubvezető.

DUDÁS GÁBOR