Kádár el van átkozva Újpesten: Most a második csapatból is kikerülhet

Kádár Tamás számára eddig igen szerencsétlenül alakul újpesti pályafutása: a magyar válogatott védő már csak az NB III-as csapatban játszhat, de úgy tűnik, onnan is kikerülhet - legalábbis egy időre biztosan. 
Dudás Gábor 2022. április 17., vasárnap 15:57
Kádár Tamás számára eddig igen szerencsétlenül alakul újpesti pályafutása: a magyar válogatott védő már csak az NB III-as csapatban játszhat, de úgy tűnik, onnan is kikerülhet - legalábbis egy időre biztosan. 
Szerző: Dudás Gábor 2022. április 17., vasárnap 15:57

Mint ismeretes, Kádár Tamás február közepén tért vissza Magyarországra, az akkor még kiesőhelyen álló Újpesthez igazolva, ahol komoly tervei voltak a magyar válogatott védőnek.

Bő egy hónappal később azonban kiderült, hogy Kádár és edzője, a szerb Milos Kruscic összetűzésbe keveredett egymással, ami odáig fajult, hogy a tréner közölte játékosával, hogy nem számol vele az első keretnél. Nyilván nem a védő "száműzetésével" függ össze, de Kádár pechje az is, hogy azóta az Újpest valósággal szárnyal az NB I-ben és már a nemzetközi kupaindulásért hajt a csapata.

Kádár így március második felétől kezdve csak az NB III-as csapatban léphetett pályára, a tartalékok között négy veretlen meccse volt a mai napig a bekknek, és ezeken a találkozón mindössze egy gólt kaptak a lilák.

A vasárnapi, Törökszentmiklós elleni bajnokin - 7-0-ra győzött az Újpest II a Keleti csoport 31. fordulójának mérkőzésén - aztán

újra lecsapott a balsors a 32 éves játékosra, akinek már a 22. percben, combizomsérülés miatt le kellett jönnie a pályáról, és egyelőre nem tudni, mikor állhat majd újra harmadosztályú csapata rendelkezésére.

Olvastad már?
NB II: Újabb edzőváltás, ismét kiesés elől menekülő csapat trénere távozik - hivatalos
A 16. helyen álló Békéscsaba vezetőedzője, Schindler Szabolcs a Szolnoktól elszenvedett vereség után hagyja el a lila-fehéreket.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz