A csakfoci.hu úgy tudja, az elmúlt hetekben annyira elmérgesedett a viszony Milos Kruscic és Kádár Tamás között, hogy az edző kirakta a keretből a játékost. Értesüléseink szerint, az 57-szeres válogatott hátvéd azt nehezményezte, hogy kevés lehetőséget kap a mérkőzéseken. Legutóbb a 23. fordulóban a Puskás Akadémia ellen a 91. percben cserélte be őt az edző, a debreceni győztes találkozón már nem volt a keretben.

Információnkkal egybecseng a Blikk értesülése is, a lap egy újpesti bennfentesre hivatkozva azt írja: „A Debrecen-meccsre való felkészülés hetében Kádi összeszólalkozott Kruscsicsékkal. Hogy pontosan mi volt a probléma, nem tudom, de a szerb edző azonnal száműzte őt a tartalékok közé.”

Egyelőre a játékos és a klub sem kommentálta a történteket.

Kádár nagy reményekkel érkezett februárban Újpestre.

– Nagy terveim vannak Újpesten, ebben a szezonban elsősorban az, hogy a csapat bent maradjon az élvonalban, utána pedig mindenképpen egyre jobb formába lendülni – mind saját magam, mind a csapat szempontjából is – és bajnokságot nyerni – mondta a védő az ujpestfc.hu-nak a szerződése aláírásakor. – Van lemaradásom, úgy gondolom, hogy kell két, két és fél hét, mire visszanyerem a formámat és utána jó teljesítményt fogok nyújtani – tette hozzá.

A védő azonban összesen 12 percet kapott eddig két bajnokin. A Békéscsaba elleni kupameccset végigjátszotta, ahol Simon Krisztián lecserélése után ő viselte a csapatkapitányi karszalagot.

Kádár szerencséje az Újpest szerencsétlensége lehet. Az elmúlt fordulóban ugyanis megsérült Märten Kuusk, aki eddig kirobbanthatatlan volt a védelem tengelyéből. Ez azonban nem jelenti automatikusan Kádár visszatérését, hiszen középső védőként Kastrati, Koutroumpis, Csongvai és Diaby is képes megbízható teljesítményre.