Obszcén üzeneteket hagytak Duchatelet ingatlanjain – fotók

Belga sajtóhírek szerint az angol Charlton Athletic drukkereinek egy része vasárnapról hétfőre virradó éjszaka Sint-Truiden városában megrongálta Roland Duchatelet több ingatlanját.
Csakfoci Admin 2019. február 26., kedd 14:25
Belga sajtóhírek szerint az angol Charlton Athletic drukkereinek egy része vasárnapról hétfőre virradó éjszaka Sint-Truiden városában megrongálta Roland Duchatelet több ingatlanját.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. február 26., kedd 14:25

A Standaard.be beszámolója szerint eddig ismeretlen tettesek Sint-Truiden városában graffitivel fújták le, és obszcén üzeneteket festettek a belga üzletember, Roland Duchatelet több ingatlanjára, köztük egy korábbi otthonát is megrongálták.

A Standaard.be-nek a helyi rendőrség megerősítette, hogy vandalizmus vádjával indítottak nyomozást az ügyben. Az elkövetők többek között olyan mondatokat festettek falra, mint például a "F.ck off, Roland", amivel a tettesek egyértelműen utaltak arra, hogy nem szívesen látják a belga üzletembert az angol Charlton Athleticnél.

A portál információi szerint az első kézenfekvő bizonyítékok arra utalnak, hogy a tettesek az angol klub drukkereihez köthetőek.

Mint ismeretes, Roland Duchatelet 2014-ben vásárolta meg a Charlton Athleticet, de a várt fejlődés elmaradt, és a szurkolók többször is követelték már a távozását. Az elmúlt időszakban sajtóhírek szerint vannak lehetséges opciók a tulajdonosváltásra, de egyelőre konkrétum még nem látott napvilágot ezzel kapcsolatban.

Duchatelet-nek ez már a ötödik futballklubja, ugyanis a Charlton mellett övé a német harmadosztályban szereplő Carl Zeiss Jena, belga Standard Liege és a Sint-Truiden, a spanyol másodosztályú Alcorcón, fia, Roderick Duchatelet pedig az Újpest tulajdonosa.

Olvastad már?
Duchatelet korábbi jobbkeze: "A szurkolók be akartak lökni a vonat alá"
A szurkolók állandó támadásai miatt döntött úgy az akkor alig több mint 30 éves ügyvezető, Katrien Meire, hogy otthagyja a Roland Duchatelet hálózatába tartozó Charlton együttesét. Így emlékezett vissza a történtekre a ma már Sheffieldben dolgozó klubelöljáró.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz