Bódog: "Mindegy, milyen a rendszer, ha nem nyersz párharcokat"; Rogan: "Idő kellene, de az nincs" - így látták az edzők

Bódog Tamás szerint is érthetetlen, miért esett vissza a Honvéd teljesítménye a szünet után, az Újpest irányító Predrag Rogan szerint viszont egyértelmű, hogy a csapata jobb volt. Így látták a szakvezetők az OTP Bank Liga 5. fordulójának vasárnapi zárómeccsét. Edzői értékelések.
Dudás Gábor 2020. szeptember 27., vasárnap 21:43
Bódog Tamás szerint is érthetetlen, miért esett vissza a Honvéd teljesítménye a szünet után, az Újpest irányító Predrag Rogan szerint viszont egyértelmű, hogy a csapata jobb volt. Így látták a szakvezetők az OTP Bank Liga 5. fordulójának vasárnapi zárómeccsét. Edzői értékelések.
Szerző: Dudás Gábor 2020. szeptember 27., vasárnap 21:43

Bódog Tamás (Bp. Honvéd): - Jól kezdtük a mérkőzést. Vezettünk, uraltuk a meccset és semmi jele nem volt annak, hogy ilyen szinten kicsúszik a találkozó a kezünkből. A második félidőre viszont rosszul jöttünk ki az öltözőből, az Újpest lelkeswn futballozott és a végén kikaptunk. Ha nem is túl biztonságosan járszottunk a szünet után, de túlságosan messziről fogtuk az embert, későn értünk oda, passzívak voltunk, csak üldöztük a labdát. Voltak ugyan időszakok, amikor jobban ment, de összességében az Újpest jobban futballozott - mondta a tréner, aki arra is kitért, hogy a szurkolók egy része a taktikát, a felállást kritizálta a meccs után.

A szurkoló véleménye mindig fontos, de teljesen mindegy, hogy milyen rendszerben játszol, ha nem jutsz el odáig, hogy a párharcokat megnyerd, mivel messziről fogod az embert. Voltak hiányosságaink, amelyek nem a rendszer eredményei voltak.

Predrag Rogan (Újpest): - Amit a második félidőben láttunk az Újpest részéről, az azt mutatta, hogy megérdemeltük a mai találkozón a győzelmet. Főleg azért, mert a játékosok beleadták szívüket, lelküket ebbe a csatába, sokat áldoztak ezért a diadalért, úgyhogy elégedetten távozunk a Honvéd "otthonából". Gratulálok mindkét csapatnak a teljesítményéért, de ma mi voltunk a jobbak.

Már a mérkőzés előtt is mondtam, hogy az új játékosok beépítéséhez és az új játékmodell felépítéséhez időre lenne szükségünk - de időnk az nincs.

Ma bátrabbak és agresszívabbak voltunk, mint a Honvéd. Ma visszataláltunk a helyes útra, de hátra van még 28 mérkőzés a bajnokságból, tovább kell dolgoznunk. Volt nyilván kockázat az új játékosok bevetetésében, de épp azért hoztuk őket, mert úgy láttuk, minőséget és erősítést jelentenek a csapatnak. Elégedett vagyok a bemutatkozásukkal. 

OTP Bank Liga, 5. forduló:

Bp. Honvéd – Újpest 1-2 (Balogh N. 30., ill. Antonov 77., Simon K. 80.)

Beszámoló és videók itt!

Az összeállítások és a meccs minden fontos mozzanata itt! 

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz