Az Újpest bombagóljának szerzője: "Ezt talán majd a vezetőedző elmondja" - Oenning reagált

Az Újpest jó játékkal, három vereséget követően tudott mérkőzést nyerni az NB I-ben. A győztes meccs után Simon Krisztián nem szokványos kijelentést tett, Michael Oenning szerint kívülről mindig könnyű vádaskodni.
Privacsek András 2021. február 7., vasárnap 9:39
Az Újpest jó játékkal, három vereséget követően tudott mérkőzést nyerni az NB I-ben. A győztes meccs után Simon Krisztián nem szokványos kijelentést tett, Michael Oenning szerint kívülről mindig könnyű vádaskodni.
Szerző: Privacsek András 2021. február 7., vasárnap 9:39

- Ha így tud játszani az Újpest, akkor eddig miért nem játszott így? – hangzott az M4 Sport riporterének kérdése az MTK ellen 3-1-re megnyert mérkőzés után Simon Krisztiánhoz.
- Ezt talán majd a vezetőedző elmondja – felelte a bombagólt szerző játékos.

Természetesen Michael Oenning is megkapta ezt a kérdést, amelyre a következő választ adta

- Kívülről mindig könnyű felelősöket keresni, vádaskodni. Sok erőfeszítésre van szükség, keményen kell játszani, edzeni. Sok energia, belefektetett munka van ebben. A játékosoknak azt is meg kell érteniük, hogy milyen játékrendszert kell kialakítani. Most minden rendben volt, minden klappolt, de csak az első lépést tettük meg. Krisztián válláról egy szikla szakadt le ezzel a góllal, de azért játszanak tapasztalt játékosok, hogy előre vigyék a csapatot.

Simon bombagólja:

Olvastad már?
„Az Újpest nem fog kiesni, Oenning pedig nem rúgja szét az öltözőt” – így látta a Fradi ellen elbukott derbit a német edző korábbi jobbkeze
Nem hozott látványos mérkőzést a szerdai derbi, hozott viszont magabiztos Ferencváros győzelmet. Ferenczi István, a Fradi korábbi támadója, majd pedig Michael Oenning egykori játékosa és segítője mondta el meglátásait a mérkőzésről. Ferenczi szerint a német szakember jól kezeli a stresszes helyzeteket, nem fog pánikolni, az viszont nem igaz, hogy Újpesten csak a védekezéssel van gond.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Tovább az összes átigazoláshoz