A szétszedett Újpest edzője: "A következő napokban új arcokra számíthatunk" - ezekre a posztokra igazolnak

A nyáron alaposan meggyengült lilák szakvezetője, Predrag Rogan a távozók pótlásán, illetve a csapat megerősítésén dolgozik. Ezekre a posztokra igazolnak Újpesten. 
Dudás Gábor 2020. szeptember 18., péntek 9:01
A nyáron alaposan meggyengült lilák szakvezetője, Predrag Rogan a távozók pótlásán, illetve a csapat megerősítésén dolgozik. Ezekre a posztokra igazolnak Újpesten. 
Szerző: Dudás Gábor 2020. szeptember 18., péntek 9:01

Mint ismeretes, csütörtökön újabb fontos játékosa hagyta el az Újpestet, hiszen hivatalossá vált, hogy a nigériai Obinna Nwobodo a török Göztepe csapatánál folytatja pályafutását.

Az afrikai középpályás közel sem az első volt a sorban azok közül, akik az elmúlt évben vagy években alapembernek számítottak a IV. kerületben, de az utóbbi hetekben-hónapokban elhagyták a Megyeri utat.

- Igen, már eddig is nagyon megváltozott a keret. Az előző idény végén eligazolt Balázs (szélsőhátvéd), Heris (középső védő), Litauszki (középső védő), Zsótér (középpályás) és Novothny (csatár). A felkészülés alatt távozott még Sedlacek (középpályás) és Calcan (támadó), és szezon elején pedig ismét gyengült a keretünk a távozó Kosztával (támadó), Burekoviccsal (balhátvéd), és most Obinnával (támadó középpályás). Ezt is figyelembe véve új játékosokra mindenképp szükség van, és hamarosan, sőt, inkább azt mondhatom, hogy a következő napokban új arcokra számíthatunk a csapatnál.

Három érkező játékossal számolunk jelenleg

- mondta a lilák szakvezetője, Predrag Rogan az ujpestfc.hu-nak.

A szerb tréner kitért arra is, milyen posztokra érkezhet a pótlás/erősítés.

- A bennünket elhagyó futballisták listájából, illetve az utolsó 2 meccs elemzéséből, valamint Obi és Burekovic hiánya is azt mutatja, hogy a védelmünkre és a középpálya támadó szekciójára kell még megfelelő játékosakat szerezni.

A most csatlakozók a védelmet fogják erősíteni, 2 bal oldali, és egy középső védő érkezik, illetve a tervek szerint még a támadószekcióba is igyekszünk új játékost hozni.

(...) nekünk már nincs sok időnk, minél előbb a csapat részévé kell válnia mindenkinek, ezért dolgozik folyamatosan a szakmai stáb. Persze az új igazolásokon is sok múlik, ezért nagyon fontos a játékos személyisége. A helyzetet azonban megnehezítik a jelenlegi protokollok és szabályok, amelyeket a koronavírus miatt vezettek be, ez jelentős meghosszabbíthatja a tárgyalásokat, és az érkezésüket - tette hozzá Rogan.

A szakvezető azt is elárulta, hogy a nyáron igazolt és biztatósan bemutatjozó, ám utána a kispadra került Lirim Kastrati pusztán óvatosságból lett csere, vizsgálatokra is szorult, de úgy tűnik, ismét rendesen edzhet a 21 éves koszovói válogatott védő.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz