Rossi kiakadt a győzelem után: "Ebben az országban nem tisztelik a Honvédot!"

Bódog Tamás a debreceni stadiont is meg akarja tölteni szurkolókkal, Urbányi István szerint a meccseket a Gerák, Lanzafamék döntik el.
Budai László 2017. április 29., szombat 19:37
Bódog Tamás a debreceni stadiont is meg akarja tölteni szurkolókkal, Urbányi István szerint a meccseket a Gerák, Lanzafamék döntik el.
Szerző: Budai László 2017. április 29., szombat 19:37

FTC-Mezőkövesd 3-1

Thomas Doll (FTC): - Sokkal jobb hét volt, mint az előző. Az első félidőben nagyszerű futballt láttunk, sok kombinációval, jól pörögtünk. Azokra az időkre emlékeztetett a futballunk, amikor gyakran játszottunk így. A hétközi 8-0 némelyik játékosnak láthatóan önbizalmat adott, könnyedebben játszottak. Lehetett látni, hogy jól járt lábról lábra a labda, a játékosok pedig élvezték a játékot. Tizenhét nagy lehetőségünk volt, három szép gólt szereztünk. Jó lett volna, ha a második félidőben is betaláltunk, hogy végleg eldöntsük a mérkőzést. De a csapat szenvedéllyel játszott, 3-0 után emberi, hogy a játékosok – érezvén, hogy uralják a meccset – egy fokozatot visszakapcsoltak. Remélem, hogy így megyünk tovább, illetve bizonyos játékelemeken még tovább javítunk. Védekezésben sokszor nem vagyunk elég agresszívek, elég közel az emberhez, csak kísérjük az ellenfelet, remélem, hogy ezeket még jobban kezeljük a jövőben. (fradi.hu)

Honvéd-Gyirmót 1-0

Marco Rossi (Honvéd): - Nagyon büszke vagyok a játékosokra, mert az utolsó percig hittek abban, hogy megnyerik ezt a mérkőzést. Viszont nagyon ideges vagyok, mert ebben az országban nem tisztelik a Budapest Honvédot. A játékvezetésről pedig megígértem, hogy nem fogok beszélni és én szavatartó ember vagyok. Tudtam, hogy nagyon nehéz lesz ez a mérkőzésünk és ez be is igazolódott. A Gyirmót játékosai igazi sportemberek, mert végig küzdötték a mérkőzést. (gyirmotfc.hu)

Urbányi István (Gyirmót): - Nagyon izgalmas mérkőzést játszottunk, hiszen mindkét csapat számára nagy volt a tét. A bajnoki cím érthetően óriási motiváció és mi most fel tudtuk venni a versenyt, ezen a téren is a Honvéddal. A mérkőzéseket azonban a Lanzafamék, a Gerák és a Torghellék döntik el és nekünk az ilyen egyéniségek terén volt nagy lemaradásunk az egész szezonban. A bajnokság most már nélkülünk zajlik tovább, de mi sportszerűen fogunk tovább küzdeni és játszani a hátralévő mérkőzéseken is. (gyirmotfc.hu)

 

Diósgyőr-Vasas 2-1

Bódog Tamás (Diósgyőr): - Nehéz mérkőzés volt - ez sablon, de most tényleg nehéz volt. Amelyik csapat emberhátrányban tud győzni, annál a hozzáállást biztosan nem érheti kritika. Az első félidőben rá tudtuk erőltetni a játékunkat a Vasasra, ült, amit elterveztünk. Nekik mentünk, a gól mellett több helyzetet is kialakítottunk, ha bármelyiket gólra váltjuk, akkor egyszerűbb lett volna. A Vasas jó csapat, mindent megtettek, hogy megfordítsák az eredményt. Jöttek, támadtak, kiegyenlítettek. Ezt követően le a kalappal a csapat előtt, mert tíz emberrel is szenzációsan küzdöttek, és olyan mérkőzést tudtunk megnyerni, ami a végén már nem teljesen nekünk állt, ekkor a Vasas már igencsak ránk erőltette az akaratát. Rezgett a léc, de erős a csapat karaktere. Nem adtuk fel a támadási lehetőségeket, emberhátrányban is érkeztünk az ellenfél kapuja elé, és végül Makrai Gábor gyönyörű egyéni akcióból szenzációs gólt rúgott. Ez emberhátrányban parádés teljesítmény, a szív diadala volt, hogy a saját magunk javára tudtuk eldönteni a mérkőzést. Ha döntetlenre végzünk, akkor is azt mondanám, hogy le a kalappal a csapat előtt, mert akkor is megtettek volna mindent az egy pontért. Értékes három lett belőle, reméljük, folytatódik! Bízom benne, hogy a következő mérkőzésen is ilyen sok szurkoló jön ki a mérkőzésre, és nem csak ezt a stadiont töltjük meg, hanem a debrecenit is - mondjuk az már keményebb. Ma is szükségük volt rájuk, fontos volt a támogatásuk, le a kalappal a szurkolók előtt, ők segítettek hozzá a győzelemhez. (dvtk.eu)

Michael Oenning (Vasas): - Pont az történt, mint amire számítottunk, hogy ez egy hihetetlenül kiélezett és izgalmas mérkőzés lesz. A meccs során minden méterért és labdáért fogcsikorgató küzdelem zajlott a pályán. Sajnos megint nagyon korán kaptunk egy elkerülhető gólt. Ami után nagy erőfeszítéseket kellett tennünk, hogy visszajöjjünk a meccsbe. Amint ez sikerült és megtörtént Lipták kiállítása, jó úton voltunk a felé, hogy megszerezzük a második gólt. Aztán amikor nyomtunk a vezető gólunkért, ismét kaptunk egy olyan gólt, amit több egyéni hiba előzött meg, mielőtt Makrai 16 méterről a kapunkba talált. Ugyanakkor tiszteletemet fejezem ki a Diósgyőr csapatának, hiszen ugyanabban a helyzetben vannak most, mint mi voltunk egy évvel korábban. Tudtuk, hogy a DVTK minden  tőle telhetőt meg fog tenni az eredményességért. Ma ők voltak a szerencsésebbek, és megérdemelték a győzelmet, mert már az első félidőben is megtettek mindent a sikerért. 
Ki kellett volna használni gólhelyzeteinket. Elfogadjuk, hogy kikaptunk ezen a mérkőzésen, még ha fáj is. De megrázzuk magunkat, mert jövő héten jön az újabb feladat, a Paks elleni hazai mérkőzés. (vasasfc.hu)

Újpest-MTK 1-2

Nebojsa Vignjevic (Újpest): - Idegesen játszottunk, és nem hoztunk jó döntéseket. Ma egyáltalán nem voltunk hatékonyak a kapu előtt, sokszor az egyéni megoldásokat erőltettük, ahelyett, hogy csapatként játszottunk volna. Az MTK Budapest sokkal okosabban játszott, mint mi, nem a vereség miatt vagyok csalódott, hanem mert nem gondolkoztunk jól a pályán.

Tamási Zsolt (MTK): - Először is gratulálok a csapatomnak. Nagyon meleg perceket éltünk át, és szerencse is kellett a győzelemhez. A szervezettségünkkel és odaadásunkkal ezúttal sem volt gond, nagyon örülök, hogy az utolsó percekben megszereztük ezt a rendkívül fontos három pontot. (mtkbudapest.hu)

Haladás-Paks 2-0

Csertői Aurél (Paks): - Sajnos a támadó szekcióban nem volt átütőerő, mellé bármit csinálunk, mindig kapunk gólt, gólokat. Óriási hibákkal játszottunk, és a jól védekező ellenfelünket nem sikerült megbontanunk. Nem voltak egyéni villanások sem. Meg kell fejteni, hogy mi lehet az oka a legutóbbi sikertelenül magvívott meccseinknek, de mindenképp kevés az agresszivitás bennünk. Birtokoltuk a labdát, időnként szép dolgokat is csináltunk, de feleslegesen. A Hali agresszívabb volt, meg is nyerte a meccset. Van még négy mérkőzés, javítanunk kell! (paksifc.hu)

ÍGY ALAKULTAK AZ NB I MÉRKŐZÉSEI - KATTINTS!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz