Rebrov: "A Vidi jobban akarta a győzelmet"; Rogan: "Ez az Újpest, eléggé készen vagyunk" - így látták az edzők

Joan Carrillo örül, hogy győzelemmel búcsúztatták Juhászt és Viníciust, Márton Gábor viszont kemény kritikával illette az Újpesten vereséget szenvedő Zetét. Így látták az edzők a keddi NB I-es mérkőzéseket.
Dudás Gábor 2020. június 24., szerda 8:04
Joan Carrillo örül, hogy győzelemmel búcsúztatták Juhászt és Viníciust, Márton Gábor viszont kemény kritikával illette az Újpesten vereséget szenvedő Zetét. Így látták az edzők a keddi NB I-es mérkőzéseket.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 24., szerda 8:04

MOL Fehérvár FC – Ferencváros 1-0 (Juhász 45. – 11-esből)

Beszámoló és videó itt! 

A Vidi-játékosok sorfalat álltak a bajnok Fradinak – VIDEÓ

Juhásszal szelfizett a Vidi-Fradin pályára rohanó szurkoló – videó

A meccs minden fontos mozzanata itt!

Joan Carrillo (Fehérvár): - Boldog vagyok, hogy így sikerült Roli és Vini utolsó hazai mérkőzése. Jó meccs volt, sok helyzetet tudtunk kialakítani és nyerni is sikerült. Fontos játékosok távoznak a személyükben, szerencsésnek tartom magam, hogy az 5 évvel ezelőtti közös munka után újra együtt dolgozhattunk. Az volt a hab a tortán ma este, hogy Roli szerezte a mérkőzés egyetlen gólját, a szurkolóknak is szép ajándékot adtunk a szezon végén. Megérdemelték, hiszen akkor is kitartottak mellettünk, amikor nem a maihoz hasonló meccset játszottunk korábban. Minden alkalommal, amikor pályára lépünk, fejlődni és nyerni akarunk, ehhez pedig az olyan találkozókon is teljesítenünk kell, mint a szombati, ZTE elleni, akkor is, ha már különösebb tét egyik csapat számára sem lesz. A mai este Roli és Vini ünnepléséé, de szerdától készülünk az utolsó fordulóra. (molfehervarfc.hu)

Szergej Rebrov (FTC): - A Vidi jobban akarta a győzelmet, több helyzetet alakított ki, így megérdemelte a sikert. Ettől függetlenül mi is próbáltunk folyamatosan változtatni a játékrendszeren, a felálláson, de az elmúlt négy meccs terhelését nem lehetett teljesen kiküszöbölni, kevésbé friss játékosokat is be kellett vetnünk. A mai meccsen az volt a legfontosabb, hogy ne legyen komolyabb sérülésünk, hogy ez ne hátráltasson minket majd a felkészülési időszakban. A ma bevetett fiataloknak abszolút van helyük a csapatban, jól játszottak a nekik jutott időben. Néhány játékost pihentetnünk kell majd az utolsó bajnokin is az előbb említettek miatt, ettől függetlenül meg fogunk harcolni a pontokért egy olyan mérkőzésen, ahol az ellenfelünk majd a harmadik helyért harcol majd. Remélem, sok szurkoló lesz majd kint, hogy együtt tudjuk megünnepelni a bajnoki címet. 


Újpest – ZTE 2-1 (Simon K. 36., Ristevski 94., ill. McWoods 84.)

Beszámoló és videók itt!

A meccs minden fontos mozzanata itt!

Predrag Rogan (Újpest): - Mi soha nem adjuk fel, ez az Újpest! Hogy hogy vagyok? Most elég jól, de még kell egy kis idő, majd holnap meglátjuk...nagyon büszke vagyok a játékosokra, köszönettel tartozom nekik, ők a hőseim, gratulálok nekik! Ne haragudjon, de hadd fejezzük be itt az interjút, már nem számít, mi történt, eléggé készen vagyunk, a lényeg, hogy nyertünk ezen a nagyon nehéz meccsen. Hat döntőt játszottunk, játszunk itt a hajrában és nagyon bízom benne, hogy jól fog most már számunkra végződni ez az idény. "Hajrá, lilák, mi harcolunk az Újpestért!" - tette hozzá magyarul. (M4 Sport)

Márton Gábor (ZTE): - Ez nem "az" volt, maradjunk annyiban. Kiegyenlítettünk valahogy, de nem úgy játszottunk, ahogy kellett volna. Az első félidő teljesen értékelhetetlen volt, a másodikban gyakorlatilag a félpályán sem jött át az Újpest, de semmi különösebb veszélyt nem jelentettünk a kapura, passzolgattuk hátrafelé a labdát, senki nem vállalt fel semmit. Ez egy ilyen meccs volt. Nem tudom megmondani, mi volt a játékosokban, nyilván azt beszéltük meg, hogy mindkét hátralévő meccset megpróbáljuk maximálisan lehozni. Ez ma ilyenre sikerült sajnos. Én nem szoktam kiemelni senkit, se ide, se oda, ez egy csapat, majd az öltözőben megbeszéljük, nincsenek bűnbakok. Ikszes meccs volt, de győzelmet semmiképpen sem érdemeltünk. (M4 Sport)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
Tovább az összes átigazoláshoz