Pintér több mint egymillióra büntette játékosát egy kézilabdameccs miatt

A Puskás Akadémia horvát játékosa az edzőtáborban szegte meg a klub szabályzatát, ezért a vezetőedző szigorú büntetést szabott ki rá.
Budai László 2018. január 31., szerda 8:24
A Puskás Akadémia horvát játékosa az edzőtáborban szegte meg a klub szabályzatát, ezért a vezetőedző szigorú büntetést szabott ki rá.
Szerző: Budai László 2018. január 31., szerda 8:24

Érdekes történetről számolt be a horvát sportske.jutarnji.hr. A honlap szerint a Puskás Akadémia vezetőedzője, Pintér Attila igen keményen megbüntette horvát játékosát, Antonio Perosevicet az együttes marbellai edzőtáborában.

A futballista bűne az volt, hogy az egyik edzést követően korábbi csapattársaival - a velük egy helyen edzőtáborozó Eszék játékosaival – együtt nézte a Horvátország-Franciaország kézilabda Eb-mérkőzést. A horvátok úgy tudják, a felcsúti klub szabályzata alapján a labdarúgónak minden egyes programjához engedélyt kell kérnie az edzőtáborban, ahhoz is, amit szabadidejében tesz. Mivel ezt a szabályt Perosevic megszegte, és nem kért engedélyt, így Pintér Attila keményen megbüntette őt.

A lap információi szerint a játékosnak 4000 eurójába (több mint 1,2 millió forintjába) kerülhetett a meccsnézés. A horvátok ráadásul ki is kaptak, így nem jutottak az elődöntőbe, végül ötödikek lettek.

Érdekesség, hogy nemrégiben egy másik NB I-es játékos, Busai Attila is hasonló okok miatt kapott kemény büntetést. Amint azt a csakfoci.hu akkor megírta, a Diósgyőr labdarúgója azért bűnhődött, mert saját csapata meccse helyett a Ferencvároséra ment. Kétszer is hibázott, így duplájára nőtt a büntetése.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz