Fotó: www.pfla.hu

A felcsúti edző beleszállt fiatal játékosába: "Ilyet nem engedhet meg magának" - felelősségre vonásról beszélt

A Puskás vezetőedzője a ZTE elleni vereséget követően kritizálta Kiss Tamást, akiről elmondta: "ahelyett, hogy a szerződéshosszabbítása után rátenne még egy lapáttal, felelőtlenségből nem jön vissza a védekezésnél".
Nyikes Zoltán 2020. október 31., szombat 17:16
Fotó: www.pfla.hu
A Puskás vezetőedzője a ZTE elleni vereséget követően kritizálta Kiss Tamást, akiről elmondta: "ahelyett, hogy a szerződéshosszabbítása után rátenne még egy lapáttal, felelőtlenségből nem jön vissza a védekezésnél".
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. október 31., szombat 17:16

Ahogyan arról honlapunkon is beszámoltunk, a Puskás Akadémia szombaton 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Zalaegerszeg ellen, így zsinórban negyedik bajnokiján maradt pont nélkül.

A felcsútiak trénere, Hornyák Zsolt már a múlt héten is egészen elképesztő módon fakadt ki a vereséget követően az M4 Sport kamerái előtt, és ezúttal is ritkán hallható kritikával illette játékosait, főként Kiss Tamást, akit már a 26. percben lecserélt.

Az ellenfélnek talán az a két lövése volt, a második gól lehet beadás volt, nem biztos, hogy szándékos volt. Az első kapott gólnál Kiss Tamás totálisan leállt a védelemben, ez egy óriási hiba volt, felelőtlenség, a másodiknál pedig Yoell Van Nieff... A hibázás persze benne van a játékban, de sajnos a szerencse sem állt mellénk. Bíztam benne végig, hogy legalább a döntetlent el tudjuk érni, mert aktívan játszottunk, voltak lehetőségeink, de olyan stádiumban vagyunk, hogy a szerencse is elfordult tőlünk. Három-négy olyan helyzetünk volt, amit máskor berúgunk, most azonban nem.

Az nem tetszik, hogy egy 21 éves játékos, Kiss Tamás (19 éves - a szerk.), akivel szerződést is hosszabbítottunk, ahelyett, hogy rátenne még egy lapáttal, felelőtlenségből nem jön vissza védekezésnél, és már nem ez volt az első eset.

Erről már sokat beszéltünk, és azért is cseréltem le korán, mert ilyet egy játékos nem engedhet meg magának. Ez is a hozzáállás része. Kiss Tamásra várunk már öt éve, állandóan tapsolgatunk neki, de most már felelősségre kell vonni a játékosokat. Vissza kell egy játékosnak lépni. Sajnos nem rúgtuk be a lehetőségeinket és 2-1-re kikaptunk – értékelte a találkozót Hornyák az M4 Sporton.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz