Pintér: "Megpróbáljuk gyengíteni az ellenfél erősségeit"; Hornyák: "Nem foglalkozom azzal, milyen formában az Újpest" - ezt várják a főszereplők

Az NB I 25. fordulójának szombati játéknapján kettő mérkőzést rendeznek - így várják az edzők és a főszereplők a találkozókat.
Csakfoci Admin 2021. március 6., szombat 14:22
Az NB I 25. fordulójának szombati játéknapján kettő mérkőzést rendeznek - így várják az edzők és a főszereplők a találkozókat.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. március 6., szombat 14:22

NB I, 25. forduló

Paksi FC-Mezőkövesd, 17:00

Rácz Gergő (Paksi FC) játékosa: - Minden meccsre, így a most szombatira is úgy készülök, lesz dolgom bőven. Nehéz, semmiképpen sem egyszerű összecsapásra számítok. Bízunk ugyanakkor benne, hogy sikeresek leszünk idehaza, és akkor talán feledhetjük az Újpest elleni hazai vereségünk. Jó védekezést kell majd bemutatnunk, továbbá egységesnek kell lennünk, mint a Kisvárda ellen. Fontos lesz az agresszív középpálya is, valamint elöl be kell rúgnunk a kínálkozó lehetőségeinket. Ami engem illet, örülök, hogy újra védhetem a kapunkat, próbálok élni is a szakmai stáb bizalmával, és azon vagyok, hogy minél jobban teljesítsek, valamint minél jobban teljesítsen a csapat is. Jól érzem magam a gólvonalunkon, továbbá próbálom a védelmet is a lehető legjobban mozgatni. (paksifc.hu)

Pintér Attila (Mezőkövesd): - Minden mérkőzésen arra törekszünk, hogy minél eredményesebben szerepeljünk, így lesz ez a Paks ellen is. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy jó formában lévő csapat otthonába látogatunk, ahol nehéz mérkőzés vár ránk. Ellenfelünk gólra törően játszik, nagyon harcos csapat, minden meccsen próbálnak nagy nyomást gyakorolni az ellenfélre. Megpróbáljuk a legjobb tudásunk szerint gyengíteni az erősségeiket és a hibáikat pedig szeretnénk kihasználni. Igyekszünk minél több olyan lehetőséget kialakítani majd a találkozón, amiből eredményesek lehetünk, ugyanis Pakson is szeretnénk megszerezni a három pontot. Természetesen a hazaiaknak is ez lesz a céljuk. A frissítésre nagy hangsúlyt fektetünk, a szerdai találkozó után is mindent megtettünk és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a játékosok minél jobb állapotba kerüljenek a következő mérkőzésre. Az utolsó edzés után meglátjuk majd, hogy ki milyen állapotban van és a kezdőcsapatot ennek szellemében fogjuk összeállítani. (mezokovesdzsory.hu)

Puskás Akadémia-Újpest, 19:30

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): - Várdán a küzdőszellem dominált, és azzal elégedett voltam. Hogy az Újpest ellen a harcon lesz a hangsúly, vagy a szép futball kerül előtérbe, nem tudom, de egy biztos: mindenképpen győzni akarunk! Új mérkőzés, új célok - az egyetlen, ami nem változik, a győzni akarás. Ha most sikeresek akarunk lenni az Újpest ellen, ki kell küszöbölnünk a kupameccsen elkövetett hibáinkat, oda kell figyelni azokra a dolgokra, amelyekből az említett hibák eredtek. Ha ez sikerül, és jó lesz a felkészülés, valamint a meccsen működni fog a kidolgozott taktikai koncepció, akkor a bajnokságban harmadszorra is sikerül nyernünk a lila-fehérek ellen. Az igazat megvallva, nem foglalkozom azzal, milyen formában vannak, ugyanúgy készülünk ellenük, mintha három vereség után jönnének. Az ellenük vívott kupamérkőzés nehéz volt, de nem okoztak semmilyen meglepetést. Nyilván minden csapat nyerni szeretne, ez alól az Újpest sem kivétel, most győztek is, de nekünk nem erre kell figyelnünk, hanem arra, hogy tanuljunk a múltkori összecsapásból. (pfla.hu)

Olvastad már?
NB I: Sok kimaradt helyzet, két kapufa, egy-egy pont a forduló nyitómeccsén
Az MTK Budapest többet tett a győzelemért, két kapufát is lőtt, ám gól nélküli döntetlent játszott a Diósgyőr ellen az NB I 25. fordulójának nyitómérkőzésén.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz