Az első percekben mindkét csapat játékosai a labdákra panaszkodtak, mondván túl laposak. Sokáig csapkodó, helyenként apró faultokkal tördelt játékot láthattunk. A 15. percben Kata labdavesztése után Suljic került helyzetbe, ám a kapujából kifutó Mijatovic hatalmas bravúrt bemutatva, lábbal hárított. Egy percre rá Ivanovski beadása után a középen érkező Drazic közelről nem találta el a labdát. A félidő feléhez érve kis híján megszerezte a vezetést az MTK: Schön száguldott el, métereken keresztül vezette a labdát, ballal a kapufát találta el.

A folytatásban mindkét csapatnak adódtak lehetőségei. A 33. percben Hegedűs szöglete után Grozav lövése még levágódott a védőkről, a lecsorgót már Ivanovski lőtte a kapuba, de les miatt érvénytelenítette a játékvezető a találatot. Két perccel később már Ikenne-King egy csellel két támadót bolondított meg, remek átadásából Schön lódult meg, önzetlenül Miovskihoz passzolt, lövését Malenica védte. Az ismétlésből Varga próbálkozásán ismét résen volt a diósgyőriek kapusa.

Fordulás után a Diósgyőr uralta a mérkőzést, a fővárosi kék-fehérek védekezésre szorultak. Az 58. percben Hegedűs élesen belőtt labdáját az öt és felesen belül Ivanovski ordító helyzetben mellé stukkolta. Innentől kezdve megfordult a játék képe; az MTK átvette az irányítást, többet birtokolta a labdát. A 62. percben közel volt a vezetés megszerzéséhez – Herrera beadása után Varga kapásból lőtt, a labda lepattant a felső kapufáról, a visszajátszások alapján jó döntés született, a játékszer nem haladt a gólvonalon.

A hátralevő negyedórában mindkét vezetőedző támadószellemben cserélt. A lükető játék mellett volt olyan periódus, amikor az egyik és a másik oldalon is adódott helyzet. A hajrában az MTK közelebb állt a győzelemhez. Előbb Prosser, majd Herera került helyzetbe, a legvégén Schön lövését fogta a hazaiak hálóőre, így maradt a gól nélküli döntetlen.

NB I, 25. forduló

DVTK-MTK Budapest 0-0

A meccs minden fontos pillanata percről percre itt!

DVTK: Malenica – Grgic, Hegedűs, Milovic, Pikk – Suljic (Iszlai 91.), Max, Zivulic, Grozav (Roshi 69.) – Ivanovski (Vanecek 81.), Drazic

MTK Budapest: Mijatovic – Ikenne-King, Nagy Zs., Perkovic (Varju 67.), Herrera – Mezei (Cseke 58.), Kata, Dimitrov (Prosser 77.) – Varga, Miovski (Bíró 77.), Schön