NB I: Itt a vége, menesztették a Paks vezetőedzőjét – hivatalos

A Paksi FC hivatalos honlapján rövid közleményben közölte, megvált Tomiszlav Szivics vezetőedzőtől és Szabó István pályaedzőtől.
Csakfoci Admin 2019. november 3., vasárnap 13:34
A Paksi FC hivatalos honlapján rövid közleményben közölte, megvált Tomiszlav Szivics vezetőedzőtől és Szabó István pályaedzőtől.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 3., vasárnap 13:34

Az NB I-ben szerelő Paksi FC vasárnap kora délután hivatalos oldalán jelentette be, hogy felmentette Tomiszláv Szivics vezetőedzőt és Szabó István pályaedzőt a további munkavégzés alól.

A klubhonlap tájékoztatása alapján az új tréner személyéről a későbbiekben születik döntés.

Szivicset május végén nevezték ki a tolniak edzőjének, és az elmúlt félév alatt 13 tétmeccsen irányította a csapatot - mérlege a két győztes Magyar Kupa-meccs mellett három bajnoki siker, egy döntetlen és hét vereség.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz