NB I: "Másokat kell megkérdezni, mennyire van szükség Pintér Attilára" - edzői értékelések

Így értékelte a két vezetőedző a Mezőkövesd-MTK Budapest bajnokit.
Csakfoci Admin 2021. május 7., péntek 22:20
Így értékelte a két vezetőedző a Mezőkövesd-MTK Budapest bajnokit.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. május 7., péntek 22:20

Mint ismert, a Mezőkövesd otthon tartotta a három pontot az NB I utolsó, 33. fordulójának nyitómérkőzésén péntek este. A lefújás után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Pintér Attila (Mezőkövesd): - Ennél boldogabb nem lehet az ember, hiszen édesanyám is most hívott a meccsnapján és gratulált nekem. Köszönöm szépen édesanyám! Felszabadultan, nagyon jól futballoztak a srácok, minden olyan lehetőséggel éltek, ami adódott. Boldog vagyok. hiszen nagyon mélyen vettük át a csapatot, és a fiúk megmutatták, mennyit melóztak azért, hogy tényleg olyan csapatjátékot nyújtsanak, mint amit ma nyújtottak. Nagyon régen elmondtam, ettől a közönségtől nagyon sokat kaptam, amikor visszatértem a magyar futballba még az NB II-ben. Nagyon sokat kaptam az elnöktől is. Kaptam azoktól a játékosoktól is, akik az NB II-ben velem voltak. Akkor is remek eredményt értünk el azzal a csapattal. A szurkolók akkor is hálásak voltak, és most is. Nagyon szépen köszönöm nekik. Jóleső és felemelő érzés, ha megbecsülik az embert. Nagyon sokan értenek Magyarországon a labdarúgáshoz, hiszen sok mindent kaptunk ebben a félévben: nincsen alapjátékunk, erőnk. Még egyszer mondom, nagyon sok olyan edző van, aki el tudja mondani a véleményét, de megmutatni nem! Nagyképűség nélkül mondom, ahová betettük a lábunkat, mindenhol meg tudta mutatni a csapat, hogy munka van bennük. Egy edzőnek az a legnagyobb boldogsága, ha viszontlátja a dolgokat, amiket napról napra, hétről hétre gyakorol. Hogy mennyire hiányzott a futball? Mindig is hiányzik a futball és hiányzott! De másokat kell megkérdezni, olyan szakembereket, vagy azokat, akik a magyar labdarúgást eldöntik, mennyire van szükség Pintér Attilára. Még le fogok ülni az elnök úrral, és egyeztetni fogunk, illetve arról, mi lesz velünk. (M4 Sport)

Michael Boris (MTK Budapest): - Mi kezdtünk jobban, hiszen már 40-45 másodperc után vezetést szerezhettünk volna. Azért lett volna fontos betalálni, mert akkor másképp alakult volna a teljes mérkőzés. A hazaiaknak ideális volt az, hogy ők szereztek vezetést, így kontrázni tudtak, ők erre építettek. Szerettünk volna mélyebben védekezni, de ez nem sikerült jól, a "második" labdákat sem sikerült általában megszerezni. Emiatt is változtattunk viszonylag korán a rendszeren. 2-0-nál volt is még lehetőségünk a szépítésre, de nem találtunk be, utána viszont a hazaiak sorra lőtték a gólokat. Örülök, hogy legalább szépítettünk, hiszen így magunk mögött tartottuk ellenfelünket a tabellán, és ha az Újpest mérkőzése számunkra megfelelően alakul, akkor a felsőházban végzünk, ami összességében jó eredmény. Ez az idény ezzel együtt szebb zárást érdemelt volna, hiszen a szezon nagy részében általában remek pozícióban álltunk, sajnáljuk, hogy így ért véget az év. Gratulálunk a Mezőkövesdnek. (mtkbudapest.hu)

Olvastad már?
Fradi: A válogatott védő gólvágó testvére lehet az egyik kiszemelt
A csakfoci.hu információja szerint a Ferencvárosnál felmerült lehetőségként a ciprusi élvonalban játszó Ryan Mmaee szerződtetése.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz