Fotó: www.mezokovesdzsory.hu/Gál Péter

NB I: 52 millió forintért vett válogatott játékost a Mezőkövesd - sajtóhír

Horvát lapinformáció szerint érvényesítette vételi opcióját a kölcsönben lévő bosnyák játékosánál az NB I harmadik helyén álló Mezőkövesd.
Nyikes Zoltán 2020. május 6., szerda 9:19
Fotó: www.mezokovesdzsory.hu/Gál Péter
Horvát lapinformáció szerint érvényesítette vételi opcióját a kölcsönben lévő bosnyák játékosánál az NB I harmadik helyén álló Mezőkövesd.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. május 6., szerda 9:19

Honlapunk március közepén elsőként számolt be arról, hogy nagy valószínűség szerint véglegesen is megszerzi a Hajduk Splittől kölcsönben lévő játékosát, Dino Besirovicot az NB I harmadik helyén álló Mezőkövesd Zsóry FC. A borsodiak szakmai igazgatója, Tóth László néhány héttel ezelőtt a csakfoci.hu-nak adott interjújában pedig elismerte, hogy "valóban minden papír elő van készítve ahhoz", hogy a bosnyák játékos véglegesen is csatlakozzon a keretükhöz.

A horvát 24sata.hr is úgy értesült, hogy a mezőkövesdiek érvényesítették a gólerős játékos vételi opcióját, információjuk szerint az NB I-es klub 150.000 eurót,

azaz nagyjából 52 millió forintért szerezte meg a 26 éves labdarúgót

- hivatalos bejelentés egyelőre egyik fél részéről sem történt.

Besirovic a téli átigazolási időszakban érkezett kölcsönbe a mezőkövesdiekhez, ahol rögtön alapemberré vált, a kilenc magyar élvonalbeli meccsét követően már négy-négy gólnál és gólpassznál jár.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz