A téli átigazolási időszakban csatlakozott a Mezőkövesd Zsóry FC-hez kölcsönben a Hajduk Split középpályása, Dino Besirovic, aki rögtön alapemberré vált az NB I-es csapatnál és rendre jó játékkal örvendeztette meg a szurkolókat. A 26 éves játékos a kilenc magyar élvonalbeli meccsét követően már négy-négy gólnál és gólpassznál jár, információink szerint pedig ez a remek teljesítmény a mezőkövesdi vezetőket is meggyőzte.

A csakfoci.hu úgy tudja, a sárga-kékek szándéka, hogy érvényesítsék a vételi opciót az egyszeres bosnyák válogatott labdarúgó kölcsönszerződésében, ennek következményeképp pedig már fel is vették a kapcsolatot a horvát klubbal és a játékos képviselőivel.

Honlapunk úgy értesült, hogy Besirovic is hajlik a közös folytatásra a kölcsönjáték után is, és már nagyon közel állnak a felek a megegyezéshez.

Mint ismert, Mezőkövesden már nem titkolt cél a nemzetközi kupában való indulás, erre pedig nagyon jó esélye is van a Kuttor Attila vezette együttesnek, 25 fordulót követően ugyanis a harmadik helyen áll, hat pont előnnyel a mögötte lévő Puskás Akadémia előtt. Tóth László szakmai igazgató pedig február végén a Digi Sport Reggeli Start című műsorában már azt is elárulta, hogy két-három játékossal már egyeztet is a vezetőség, és az elkövetkező hetekben megpróbálják úgy erősíteni a keretüket, hogy amennyiben a tervezett álmuk megvalósulna, akkor júniusban úgy kezdjék el a felkészülést és a nemzetközi szereplést, hogy kész keretük legyen.